iOS 9 Çıktı! İndir!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
iOS 9 Çıktı! İndir!

Apple, iOS 9 güncellemesini yayınladı. iOS 9 güncellemesinin nasıl yükleneceği ve iOS 9 destekleyen iPhone ve iPad modelleri haberimizde.

iOS 9 güncellemesini yüklediniz mi?

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Ben saat 7-9 arası gelecek diye düşünüyordum. iOS 9 Public Beta 3 kullanıyorum ve yazılım güncelleme kısmına gelmemiş. Gelir mi, ne zaman gelir?

hellischild

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Indirilmiyor şahsen ben vazgeçtim indirmekten birkaç gün sonra yükleyecem

6

6s+ spacegray

SDN Okuru
Gece indirip kurdum çok geç indi ve çok geç kurulum yaptı cihaz5s ama efsane bişey olmuş arkadaşlar.6s+ almayı planlıyorm onda hele tutulamaz bi sürüm olur.

bayadres

Profesör
Reaksiyon puanı
4
İpad 3 te deneyen varmı ? 8.4.1 e göre nasıl?

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
abi sunucular yoğun ay başı indirecem herhal bu ne herkes serverin anasını ağlatmış

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Sakın indirmeyin. iPhone 6 dahil genel olarak bir yavaşlık, arasıra kasma var. Şimdiye kadar ki en kötü iOS güncellemesi. Apple bunu verirken ne düşündü acaba.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Sakın indirmeyin. iPhone 6 dahil genel olarak bir yavaşlık, arasıra kasma var. Şimdiye kadar ki en kötü iOS güncellemesi. Apple bunu verirken ne düşündü acaba.
düzeltriler hem de sunucular acayip yavaş gerek apple sunucuları gerek link verenler 7-8 saat veriyor

hellischild

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İndirenler, anlatırsanız yükleyemen bizler de öğrenme şansı bulalım Güncelleme yapalım mı yapmayalım mı ? Diye

B

Barannodjdndnd

SDN Okuru
YiğitBey bende aynı sıkıntıdan şikayetçiyim. Acaba bir yolunu buldabildin mi diye yazdım. Eğer bu mesajı görüpte bilen varsa yardım edebilir mi ? Teşekkürler....

S

SerkanDemir

SDN Okuru
Ios 9 surumu 6 plus kullanicisi olarak kotuluyorum. Telefonumda kasmalar meydana geliyor telefonu kiracak gibi oluyorum. En iyi surumu 8 4 1 :( bunu ne zaman duzeltirler. Eski surumede donus yapamiyorum :(

islimetin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bu güncelleme ile 4S bitti şuan ölü gibi resmen. Tekrardan restore edip yüklüyorum umarım işe yarar.

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
Olan sürümden memnunum. Onun için değiştirmeyi de düşünmüyorum...

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Hemen genelleme yapıyorsunuz.Bende de 4s var,yükledim canavar gibi,hele pili üç gündür %96 da düşmüyor daha.

T

TheNurseMan

SDN Okuru
iphone 6 64 gb cihazıma yaklaşık 30 dakika da güncelleme mi yaptım. şu anda herhangi bir donma kasma takılma vs. bişey yok. hoş olmuş. alışma evresi olacak tabiki de. güncellemenizi tavsiye ederim. belki birkaç pürüzü olabilir onlarda gelecek güncellemelerle düzelecektir büyük ihtimal. apple yapmış yine yapacağını.

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Yüklense bile kaldıracağını sanmıyorum. Genellikle 5 ve altı düşük versiyonları tercih ediyor.