iOS 9 Beta Nasıl Yüklenir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
iOS 9 Beta Nasıl Yüklenir?

Apple'ın Eylül ayında kullanıma sunacağı iOS 9 için geliştirici beta testlerinden sonar herkese açık beta testi de başladı. Peki iOS 9 beta nasıl yüklenir?

iOS 9'u yüklediniz mi?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
IOS 9 beta yı 11.07.2015 itibarı ile iphone 6 ya yükledim kurulumda her hangi bir sıkıntı yok ama hemen hemen her programda ve geçişlerde takılmalar mevcut diğer yüklü olan programlarımın da bir çoğu çalışmadı. yazı karakteri berbat ötesi ne olduğu belli değil ama bu değişecektir diye düşünüyorum, siri çok geç tepki veriyor veya bazen hiç vermiyor. düşük pil modu var ama pek bir işe yçalışmıyor aradığını görmedim pil sarfiyatı amerikan arabaları gibi su gibi tüketiyor bence en karalı versiyon ve yüklemeden önceki versiyon olan IOS 8.4 kısa sözün özü ios 9 beta 1 i yüklemek akıl karı değil bence beta değil alfa deseler daha yerinde olacak... daha ne diyim touch id iptal çalışmıyor çoğu kere ekran kilidini açamıyorsunuz o sebeple ekran kilidini iptal ettim. dahası carplay uygulaması aracımda denedim çalışmadı ..Wallet uygulaması açtığımla kapanması bir oluyor feedback geri bildirim aracı heralde kayıtlı beta olduğu için var ARKADAŞLAR PROGRAMLAR YA ÇALIŞMIYOR YADA Bİ YERDE ÇAKILIYOR .. kalın sağlıcakla şua nda 8.4 e geri dönüyorum..veee ışınla beni scott

Rockco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
IOS 9 beta yı 11.07.2015 itibarı ile iphone 6 ya yükledim kurulumda her hangi bir sıkıntı yok ama hemen hemen her programda ve geçişlerde takılmalar mevcut diğer yüklü olan programlarımın da bir çoğu çalışmadı. yazı karakteri berbat ötesi ne olduğu belli değil ama bu değişecektir diye düşünüyorum, siri çok geç tepki veriyor veya bazen hiç vermiyor. düşük pil modu var ama pek bir işe yçalışmıyor aradığını görmedim pil sarfiyatı amerikan arabaları gibi su gibi tüketiyor bence en karalı versiyon ve yüklemeden önceki versiyon olan IOS 8.4 kısa sözün özü ios 9 beta 1 i yüklemek akıl karı değil bence beta değil alfa deseler daha yerinde olacak... daha ne diyim touch id iptal çalışmıyor çoğu kere ekran kilidini açamıyorsunuz o sebeple ekran kilidini iptal ettim. dahası carplay uygulaması aracımda denedim çalışmadı ..Wallet uygulaması açtığımla kapanması bir oluyor feedback geri bildirim aracı heralde kayıtlı beta olduğu için var ARKADAŞLAR PROGRAMLAR YA ÇALIŞMIYOR YADA Bİ YERDE ÇAKILIYOR .. kalın sağlıcakla şua nda 8.4 e geri dönüyorum..veee ışınla beni scott

bu saydıklarının hiç birisi bende yok programlarım sorunsuz çalışıyor batarya öğlen 1 gibi sarjdan çektim cihazı şuan sarjım %24 de carplay eğer araban hyundainin üst segmenti yada audi filan değişse çalışmaması normal ;) ve bu beta bizim hataları bildirmemizle düzelecek bir şey 48 saatir kullanıyorum memnuum senin yorumları okuyan kişi ios9 beta berbat bişey yorumuna varır

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Hafıza ne durumda uygulamalarda boyut düşüklüğü oldu mu ?

O

Okuyucuios9

SDN Okuru
Yeni yukledim.yuklemede bir sikinti yok. calismasida normal. fakat cok degisiklik yok. klavye kucuk harf, birde program kapatma guzel baska pekbisey farkermedim. Ama cok yer acildi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
peki yüklemede gelen feedback uygulaması hakkında bilgi verir misiniz?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
FeedBack :

Bu İOS sürümü beta (deneme) olduğundan , siz geliştiriciler (meraklı kullanıcılar :) olarak görülen hataları Apple'a iletmenize yarıyor. Programa giriş yaptığınızda aldığınız hatanın hangi uygulama üzerinde kaynaklandığını,ne gibi sorunla karşılaştığınızı,beta sürümünden önce bu sorunu gördünüz mü ? vs gibi sorulara cevap vererek,İos 9'un tam sürümünde bu hataların olmaması adına destek vermiş oluyorsunuz.

*Tam sürüm geldiğinde feedback uygulaması kalkacaktır.

O

Ofbaranok

SDN Okuru
Kurulum aşamasında bir hata oluştu yazıyor ve ayarlar menüsüne aktarıyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben iphone 5 kullanıyorm ve güncelleme henüz gelmedi bana bilgisi olan var mı acaba

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
çarşamba tam sürüm çıkacakmış
068-ios9-availability-650-80.jpg