İos 9.3.5 yüklü İPhone 4s'yi 7.1.2 veya 6.1.3 döndürebilir miyim?

barisaga37

Asistan
Reaksiyon puanı
94
Şuanda cihazım 9.3.5 sürümünde ve jailbreakli bu cihazı 7.1.2 veya 6.1.3'e döndürebilir miyim?

Reaksiyon puanı
104
İmzalar kapalı maalesef dönemezsiniz. Açık olsa da ios 9a 6sler 5sler falan geri dönse...

Reaksiyon puanı
104
Keşke 6sler 9.3.3'e dönse büyük olay olur.
geçen sene bugünlerde 6s İos 9.3.2 kullanıyordum. iPhone 11 kullanan bir arkadasımdan bazı uygulamaları daha hızlı açıyordum. Kamerası gayet yeterli geliyordu bana. Pil olarak da ok başarılı ios 9 optimizasyonu nedeniyle 2 gün gidiyordu. Ne yazık ki bozuldu... Tekrar bulsam yine alır kullanırım.

barisaga37

Asistan
Reaksiyon puanı
94
geçen sene bugünlerde 6s İos 9.3.2 kullanıyordum. iPhone 11 kullanan bir arkadasımdan bazı uygulamaları daha hızlı açıyordum. Kamerası gayet yeterli geliyordu bana. Pil olarak da ok başarılı ios 9 optimizasyonu nedeniyle 2 gün gidiyordu. Ne yazık ki bozuldu... Tekrar bulsam yine alır kullanırım.
Aynen öyle, Her geçen güncelleme ile cihazlar yavaşlıyor, Zaten Antutu Benchmark testleri kanıtlıyor ve gelen güncellemelerde aa acaba nasıl özellikler geldi, diyip güncelliyoruz cihazları sonra mağdur oluyoruz.

Reaksiyon puanı
104
Aynen öyle, Her geçen güncelleme ile cihazlar yavaşlıyor, Zaten Antutu Benchmark testleri kanıtlıyor ve gelen güncellemelerde aa acaba nasıl özellikler geldi, diyip güncelliyoruz cihazları sonra mağdur oluyoruz.
6s ios9 sadeliğini çok özlüyorum. Animasyonlar hızlı değil ortalama hızdaydı ki bu insan gözüne çok hoş geliyordu. Bulsam gerçekten alırım. 11 pro max kullanıyorum temmuzda kutudan çıkardığım gibi 13.3.1 deyim. Pil performansı harika. 14 de güzel özellikler olsa da güncellemeyi düşünmüyorum. Çünkü aramıyorum o özellikleri. Bir tek yeni gelmiş arama penceresi hoşuma gitti ama güncellemeye değmiyor. Nispeten pil süresinde düşüş yaşayan çok arkadaşım var.