Ios 9.3.1 vs Ios 10 Kamera Farkı

HakanGölbaşı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
İyi akşamlar.
Kendi cihazım 6s ios 9.3.1 yüklü arkadaşımda da 6s var ios 10 sürümünü kullanıyor. Gece masada duran bir nesnenin fotoğrafını çektik. Arkadaşımın ios 10 lu cihazıyla çekilen fotoğraf kalitesi daha net ve detayların farkedildiği bir fotoğraf olurken benim cihazımla çekilen fotoğrafta diğer cihaza göre daha kötü kalitede bir fotoğraf ortaya çıktı telefonlar ortalama 2 aylık aynı zamanda alındı sorun mu vardır yoksa sürümden kaynaklı bir iyileştirme mi ? Benim için çok sorun değil kalitesini beğeniyordum fakat o detayı görünce aklımda soru oluştu deneyenler olursa bir kac yardımda bulunursanız şimdiden teşekkür ederim. İyi günler, iyi çalışmalar arkadaşlar.

Son düzenleyen moderatör:

HakanGölbaşı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Yani aynı iki cihazda birisinde daha kaliteli diğerinde daha kalitesiz bir lens kullanılmıs olabilir mi diyorsunuz

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Onu apple yazılımla düzeltiyor olabilir. Yoksa telefon aynı telefon. İş yazılımda bitiyor. Bence sizde güncelleyin;)

HakanGölbaşı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Ben Ios 10'u begenmiyorum o yuzden gecmedim ama kamerada fark ediyosa deneyen arkadaslar varsa bunu bilgi aktarabılrlerse gercekten ondan dolayımı

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Ben Ios 10'u begenmiyorum o yuzden gecmedim ama kamerada fark ediyosa deneyen arkadaslar varsa bunu bilgi aktarabılrlerse gercekten ondan dolayımı

Ben de 2-3 gündür netleme problemi var . 10.2 ile geldiğini düşünüyorum. Yüklemeyin bence . Biraz kararlı hale gelsin

34K4V4K34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
Hiçbir telefonun bir özelliği diğeri ile aynı değil. Aynı markanın ve modelin sesinden alın kamerasına kadar:)