güncellemeyi yaptiktan sonra telefon fazla ısınmaya başladı ne yapmalıyım ?
Normal önceki kullanımlarımla aynı kullanıyorum 5 10 dakika sonra ısınıyor oyun oynamadığım halde en fazla forumlara felan bakıyorum.6s kullanıyorum ben ısınma gibi bir sorunla karşılaşmadım. Cihaz kullanımda değilken ısınıyorsa sorun ama oyun video kaydı veya harita kullanımı gibi aplikasyonlarda ısınıyorsa normal bir durum.
9.3 den beri var6s plus ' da hiç bir sıkıntı yaşamadım sorun 9.3 de varmıydı yoksa 9.3.1' de mi ortaya çıktı ?
Normal önceki kullanımlarımla aynı kullanıyorum 5 10 dakika sonra ısınıyor oyun oynamadığım halde en fazla forumlara felan bakıyorum.
0 kullanım yapamam ama içinde bir sürü gerekli dosyalarım felan var başka yolu yokmudur hocam ?Cihazı restore edin fakat yedek yüklemeden yeni bir iPhone olarak tanıtın yanı sıfırdan bir kurulum yaptıktan sonra deneyimleyin. Eğer yine sorun devam eder ise tavsiyem servise götürün.
0 kullanım yapamam ama içinde bir sürü gerekli dosyalarım felan var başka yolu yokmudur hocam ?
Anladım yorumunuz için teşekkür ederimBu işlem kesin düzeltir demek yanlış olur deneyerek görmek gerekir. Isınla sorunu ya yazılımsal okur ya da donanımsal. Donanımsal olması dusuk bir ihtimal yazılımsal olması daha yüksek bir ihtimal. Bu yüzden restore tavsiye ettim. Özellikle yedek yuklememeniz gerekir ki ısınmaya sebep olan dosya vs tekrar cihaza bulaşmasın.