iOS 9.2 Yayınlandı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
iOS 9.2 Yayınlandı

Apple, uzun bir süredir Beta testlerini yaptığı iOS 9.2 güncellemesinin Final sürümünü bugün yayınladı. iOS 9.2 ile gelen yenilikler ve nasıl yükleneceği haberimizde.

iOS 9.2 yüklediniz mi? Memnun musunuz?

S

SDN Okuru369

SDN Okuru
9.2 beta 4 yüklüydü, finali yüklemem için ne yapmam gerekiyor, ayarlar-güncelleme kısmında görünmüyor

L

Lawrence9880

SDN Okuru
5 icin yukleyenler nasil bilgilendirirmisiniz ?

S

SDN Okuruuu

SDN Okuru
Beta 4 yukluydu iphone 6 plus 64 gb yeni gelen guncelleme gozukmuyor.

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Memnunuz.ipad icin aldigim usb kart okuyucuyu desteklemesi cok guzel özellikle.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
[MENTION=264218]isveçli[/MENTION] ürünün marka ve modelini atabilir misiniz?

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Evet beyler bayanlar ilk defa beta profil kullanıyorum ben verileri kaybetmeden Nasıl final sürüme geçerim bilen varsa yardımını esirgemesin lütfen.

M

mirhanpetek

SDN Okuru
Güncelledikten sonra bataryanın anasını giben güncelleme, 97den 65e ordan 38e ordan da 15e düşerek 1 saatte kapanıyor telefon. iPhone 4S

bayadres

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Yinede geçmek istersen,
dfu moduna al itunesla güncelle verilerin silinmez.
cihaz kapalıyken home tuşuna basılı tutup bilgisayara bağla(itunes açıkken) ve güncelle de bukadar.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Evet beyler bayanlar ilk defa beta profil kullanıyorum ben verileri kaybetmeden Nasıl final sürüme geçerim bilen varsa yardımını esirgemesin lütfen.

Beta yüklüyse zaten şuan final sürümdesin. Apple otomatik olarak hallediyor. Kontrol etmek istersen ayarlar>genel>hakkında sürüm iOS 9.2 (13C75)

S

SDN Okuru11

SDN Okuru
Iki gun once yukledim fakat telefon gun icinde donuyor ve bazen de hizlandirilmis sekilde ccv ccv yazip copy paste yapip menuler sayfalar arasi gecip insani delirtiyor. Acil cozum bulunmasini bekliyorum.

Solucan

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
35
iphone 6S kullanıyorum kutudan çıkarı güncelleme kontrolü yaptım 200 küsür mb lık bir güncelleme indi.GENEL OLARAK GÜZEL AMA TAKILMALAR VAR BU SORUNLAR DEVAM EDER Mİ ? BAZI UYGULAMALARDA LAG LANMA OLUYOR TIRIŞ TIRIŞ ARA SIRA KASIYOR SİZDE DE VAR MI BU SORUN

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
iphone 6S kullanıyorum kutudan çıkarı güncelleme kontrolü yaptım 200 küsür mb lık bir güncelleme indi.GENEL OLARAK GÜZEL AMA TAKILMALAR VAR BU SORUNLAR DEVAM EDER Mİ ? BAZI UYGULAMALARDA LAG LANMA OLUYOR TIRIŞ TIRIŞ ARA SIRA KASIYOR SİZDE DE VAR MI BU SORUN

Ben hiç yaşamadım.

Solucan

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
35
Şimdi kardeşim sana en basit şekilde anlatayım telefondan notlar kısımına gir sonra tuşa çift tıkla çoklu görev penceresini aç ardından notları yavaş yavaş yukarı sürükle sürüklerken notların sayfasına dikkat et ince bir çizgi var orada tırış tırış oluyo yakından bak bi sendede oluyo mu ACABA SİSTEMSEL EKSİKLİKLER Mİ YOKSA ÇÖZÜNÜRLÜK SIKINTISI MI ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ben hiç yaşamadım.

Şimdi kardeşim sana en basit şekilde anlatayım telefondan notlar kısımına gir sonra tuşa çift tıkla çoklu görev penceresini aç ardından notları yavaş yavaş yukarı sürükle sürüklerken notların sayfasına dikkat et ince bir çizgi var orada tırış tırış oluyo yakından bak bi sendede oluyo mu ACABA SİSTEMSEL EKSİKLİKLER Mİ YOKSA ÇÖZÜNÜRLÜK SIKINTISI MI ?

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61

Dediğin bende de oluyor ama sen söyleyene kadar farketmedim. Ufak bir grafiksel bug, çizgi çok ince olduğu için titriyor. Kasma yok. Gerçekten bunu kafaya takıyorsan akıllı telefondan beklentilerini sorgulamak lazım

Solucan

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
35
Dediğin bende de oluyor ama sen söyleyene kadar farketmedim. Ufak bir grafiksel bug, çizgi çok ince olduğu için titriyor. Kasma yok. Gerçekten bunu kafaya takıyorsan akıllı telefondan beklentilerini sorgulamak lazım

Yaa yok ondan kafaya takmadım acaba sadece bende mi oluyor diye eğer sade bende oluyorsa bu veya buna benzer hatalar büyük kayıplara yol açıyor mesela donanım hatasında ufak tefek bug lardan ekran sönmesine kadar gidebiliyor aynı bizde ki baş ağrısı gibi AMA HAKİKATEN ONU NASIL FARK ETTİM ODA AYRI TARTIŞILIR ...NEYSE TEŞEKKÜRLER :)

KAMERA ÇIKINTISINIDA KAPATAN SLİM KILIF ARIYORUM BENDE BİR TANE VAR AMA EN UFAK TER DE KAYGANLAŞIYOR SENİN ÖNEREBİLECEĞİN BİR ÜRÜN VAR MI ?

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Yaa yok ondan kafaya takmadım acaba sadece bende mi oluyor diye eğer sade bende oluyorsa bu veya buna benzer hatalar büyük kayıplara yol açıyor mesela donanım hatasında ufak tefek bug lardan ekran sönmesine kadar gidebiliyor aynı bizde ki baş ağrısı gibi AMA HAKİKATEN ONU NASIL FARK ETTİM ODA AYRI TARTIŞILIR ...NEYSE TEŞEKKÜRLER :)

KAMERA ÇIKINTISINIDA KAPATAN SLİM KILIF ARIYORUM BENDE BİR TANE VAR AMA EN UFAK TER DE KAYGANLAŞIYOR SENİN ÖNEREBİLECEĞİN BİR ÜRÜN VAR MI ?

Ben Apple Saddle Brown (klasik kahve) deri kılıf kullanıyorum. Kamera lensi halkasından 2 kat daha kalın böylelikle hiçbir şekilde zeminle temas etmiyor. Deri olduğu için de zaten kayması imkansız. Ayrıca çok sağlam ve hoş görünümlü bir kılıf Gold iPhone um ile harika duruyor. http://www.apple.com/tr/shop/product/MKXT2ZM/A/iphone-6s-için-deri-kılıf-klasik-kahve
Fiyatı biraz tuzlu imkanın varsa al derim o kadar vermek istemezsen Ttec kılıflarına bak onlarda çok hoş be kaliteli üstelik çok daha hesaplı. Çeşitlere burdan ulaşabilirsin http://www.ttec.com.tr/iPhone-6,LA_404706-2.html#labels=404706-2
İyi alışverişler..

Solucan

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
35
Ben Apple Saddle Brown (klasik kahve) deri kılıf kullanıyorum. Kamera lensi halkasından 2 kat daha kalın böylelikle hiçbir şekilde zeminle temas etmiyor. Deri olduğu için de zaten kayması imkansız. Ayrıca çok sağlam ve hoş görünümlü bir kılıf Gold iPhone um ile harika duruyor. iPhone 6s için Deri Kılıf - Klasik Kahve - Apple (TR)
Fiyatı biraz tuzlu imkanın varsa al derim o kadar vermek istemezsen Ttec kılıflarına bak onlarda çok hoş be kaliteli üstelik çok daha hesaplı. Çeşitlere burdan ulaşabilirsin iPhone 6/6s
İyi alışverişler..

Çok teşekkür ederim...