İOS 8'den Sonra Rehber Aktarma Problemi

ugurduzgun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,

İos 8' i bilindiği gibi dün akşam yükledim, normal kullanımda vs hiç bir sorun yaşatmamakta 5s telefonum bu arada.
Fakat tüm ayarları sıfırlayıp yani format atıp sıfırdan 8 de dolaşmak istedim..
Format sonrası sim karttaki kişileri telefona alamıyorum, sim kart aktarılıyor kısmı öyle kalıyor 20 dakika bekleseniz de sonuç aynı

Sanırım güncellemeyle ilgili bi bug galiba bu.
İcloud vs kullanmadığım için numaralar sadece sim kartta..
Ne yapacağım konusunda mal gibi kaldım deyim yerindeyse..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bendede aynı sorun ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum ne yapıcam ya ?!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
nasıl yükleme yapılacak hala çözüm bulamadık var mı bi gelişme ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bugun musteriye verdım 5s ios 8 istedi yükledım ve kişileri içeri alamadım. nasıl düzeleek bilgisi olan

S

SDN Okuru

SDN Okuru
rehberinizi mail adresinize yedekleyin daha sonra iphone de mail hesabınızı açın ordan aktarın içine sorun düzelir hiç yoktan yeni bir sürüm gelene kadar bu şekil aktarımlarınızı yapın MCBACKUP ADLI PROGRAMDAN BU DEDİKLERİMİ YAPABİLİRSİNİZ ;)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kartı başka telefona takın mesela samsung kiesle windowsa senkron yapın ordan itunesle iphona

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende ayni sorunu yasiyrum ne iphonemus be bu kadar mi cuvallar insan simdiden pismanim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bende aynı sorunu yaşadım ama çözümü buldum telefonunuza whatsapp ı indirin açınca whatsapp kişilerinize erişmek istoor diyecek tamam diyince oluyor rehberiniz geliyor :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonunuzu ingilizceye çevirdikten sonra yaoın kesin çözüm

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş allah razı olsun telefon dilini ingilizceye çevirip tekrar denedim hemen yükledi valla iki gündür uğraşıyordum çok saol

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ilk defa ıphone kullanıyorum benim kişilerden bazılarınının ismiyle aktardı ancak birçok numarada isim yok neden olabilir acaba?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iki gündür kıvranıyorum,ne apple ne başka forumlar çözdü...sizin sayenizde hallettim,teşekkür ederim..:w00t: