IOS 8 Hakkinda Bazi Detaylar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GoByMe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

GoByMe

Asistan
Reaksiyon puanı
21
iOS 8 hakkında yeni detaylar

Apple’ın işletim sistemi iOS’un yeni versiyonu iOS 8′in, bu yıl içerisinde iWatch ile beraber yayınlanacağı belirtiliyor.
Teknoloji devi Apple’ın giyilebilir teknoloji endüstrisindeki planları yavaş yavaş şekillenmeye başlıyor. Giyilebilir teknoloji piyasasında çığır açması beklenen iWatch’un yanı sıra, yeni işletim sistemi iOS’un da bu yıl içerisinde piyasaya sürülmesi bekleniyor. Apple’ın yeni işletim sisteminin bu yıl yayınlanacağı ve iWatch’ta yer alması beklenen sağlık ve fitness takip özellikleri için desteğin de temel yenilikler arasında yer alacağı belirtiliyor.

İşletim sisteminin yeni versiyonunda yer alacağı söylenen “Healthbook” özelliğinin yürüme mesafesi ve yakılan kaloriler gibi fitness istatistiklerini takip edeceği ve kaydedeceği belirtiliyor. Helathbook uygulamasının aslının iPhone’da yer alması ve iWatch ile bağlantı halinde kalarak çalışması bekleniyor. iWatch ile doğrudan ilişkili olacak olan iOS 8′in bu yılki Worldwide Developers Conference’da tanıtılması beklenirken, iWatch’un da bu etkilnlik sırasında görücüye çıkabileceği iddia ediliyor.

Alintidir..

GoByMe

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Ios7yi hemen biraktilar ben daha uzun gider diyodum ayrica ios7 klasik iphonedan cok uzak bu sefer de cok farkli bi tasarim olmasi pek de iyi olmaz bence gelismeler muhakkak olmali fakat tasarimda abartili degisikliklere bence gerek yok

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
ios 8 , ios 7 gibi tamamen revize edilen bi isletim sistemi olmucak, ios 7 nin devami ve kararli surumu olacak ayni ios 6 gibi

bayadres

Profesör
Reaksiyon puanı
4
ios 8 de iki uygulamayıda aynı anda çalıştırabilmeliyiz artık.Umarım yaparlar.
Çıkış tarihininde eylülden önce olacağını zannetmiyorum.

Türe

Asistan
Reaksiyon puanı
58
iOS 6 çok hızlıydı. Sırf bu yüzden bile alınabilirdi. Ama aynı şey 7'de yok. Hele o animasyonları beklemek tam bir zulüm.