iOS 8.3'de Şifresiz Uygulama İndirme Geliyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Gelmesin :( şifre sorunca kendimi daha rahat hissediyorum yav. Tablet elden ele dolaşıyor ama indirme isi olunca kilit adam hep ben oluyorum. Hoş bi durum bitmesin lütfen :D

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Gelmesin :( şifre sorunca kendimi daha rahat hissediyorum yav. Tablet elden ele dolaşıyor ama indirme isi olunca kilit adam hep ben oluyorum. Hoş bi durum bitmesin lütfen :D

1 Hafta 5s'i şifre ile kullandım ve işkence, touch ID'nin kolaylığı ve rahatlığı şifre ile işkenceye dönüşüyor. Uygulama indir dedikten sonra biz parmağımızı koyuyoruz 1 saniyeden az sürede okuyup indirmeye başlıyor ama touch ıd'si olmayanlar habire şifre girmesi gerekiyor.

Apple şöyle düşünebilirdi, aman ne gerek var 5s 6 6 plus çıkardık ve artık hep parmak izli çıkartıcaz böyle bişi yapmayalım 5 ve alt model kullananlar daha rahat etmesi için parmak izi olanlardan alsınlar mantığını düşünebilirlerdi ama düşünmüyorlar sattıkları malın arkasında duruyorlar, bu davranışlarını taktir ettim artık devamlı şifre girmek zorunda kalmayacak touch ıd'si olmayanlar.

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Dakika başı uygulama indiren birisi değilim. Yani şifre bana pek koymuyordu ama dediklerinde mantıklı. İsteyen kullanıcılar şifre olayını devam ettirebilse harika olur. Tableti ister istemez birisine veriyorum ve geri aldığımda Barbie giydirme oyunlari görmek istemem açıkçası :D kardeşi olanları da düşündün Apple

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
5s ve ondan sonra ki modellerde değişen birşey olmayacak fazla. Touch id bu konuda Fazlasıyla kolaylık sağlıyordu.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
paralı uygulamaları indirmek için şifre istemesi iyi de ücretsizlerde niye şifre istiyor ki derdim hep :)
hatta sırf bunun için JB li kullanırken tweak yüklerdim :) iyi olmuş bu

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Apple icin buyuk benim için küçük bir yenilik zaten gerekliydi yıllarca bunu gormezden geldiler. Ücretsizse neden sifre yazip durduk ki