iOS 8.1 20 Ekim'de Gelebilir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
iOS 8.1 20 Ekim'de Gelebilir

Apple, iOS 8 üzerinde çalışmalarına devam ederken, gelen son raporlar iOS 8.1'in 20 Ekim'de yayınlanabileceğini gösteriyor. Detaylar haberimizde.

kemal_ksk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yuklemedım yuklemem kolay kolay gercekten kotu 5s var kotu arkadas cok bekledım pısman oldum 8.0 ve 0.2 rezalet ınsallah 8.1 ıyı olur..

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
yuklemedım yuklemem kolay kolay gercekten kotu 5s var kotu arkadas cok bekledım pısman oldum 8.0 ve 0.2 rezalet ınsallah 8.1 ıyı olur..

Hangi konularda rezalet? bir tek benmi bulamadım sorunlar veya buglar anlamadım gitti :mrgreen: ne gibi sorunları var? 8.0.2 kullanıyorum söylerseniz eğer kontrol edebileceğim bir şeyse öğrenmek isterim.

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Hangi konularda rezalet? bir tek benmi bulamadım sorunlar veya buglar anlamadım gitti :mrgreen: ne gibi sorunları var? 8.0.2 kullanıyorum söylerseniz eğer kontrol edebileceğim bir şeyse öğrenmek isterim.
Genelde kullanıcı şikayetleri wi fi bulamama ve ios 8'deki hatalar.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Genelde kullanıcı şikayetleri wi fi bulamama ve ios 8'deki hatalar.

Benim bir şikayetim vardı, wifi kopuyordu youtubeden video izlerken ve bir ara düzeldi şimdi tekrar geldi.

Bir bug keşfettim, ses ahizeden gelmeye başladı Spotify'den açıyorum hoparlörden geliyor, youtubeden açınca ahizeden geliyordu ses dedim ne oluyoruz? sonradan düzeldi daha tekrar etmedi.

Cidden ne şanssız insanmışım önce ki yorumu yazınca bug buldum :D

kemal_ksk

Asistan
Reaksiyon puanı
1

alttan kaydırarak kısa yol menusu dahıl her seyı kotu bence, donanımsal olarak sorun gormedım ancak yazılımsal olarak kendı kullandıgım bazı uygulamalar daha gecmedı bu yuzden bende gecmem, ve sarz cok sıkıntı dıyen arkadaslarımı gordum cabuk bıtıyormus, uygulamalar gecınce ve ıos 7.2 artık bıtınce bende ıos 8 e gecerım ama ıos 7 den suan cok memnunum aksınede tum iphone 6 kullanmayan ve ıos 8 e gecen arkadaslarım pısman.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
alttan kaydırarak kısa yol menusu dahıl her seyı kotu bence, donanımsal olarak sorun gormedım ancak yazılımsal olarak kendı kullandıgım bazı uygulamalar daha gecmedı bu yuzden bende gecmem, ve sarz cok sıkıntı dıyen arkadaslarımı gordum cabuk bıtıyormus, uygulamalar gecınce ve ıos 7.2 artık bıtınce bende ıos 8 e gecerım ama ıos 7 den suan cok memnunum aksınede tum iphone 6 kullanmayan ve ıos 8 e gecen arkadaslarım pısman.

Bende bug buldum şimdi, youtubeden video izlerken her zaman ki gibi wifi koptuda kopmadan önce ses ahizeden gelmeye başladı :D eskiden sony xperia zultra 'da yaşıyordum bu sorunu şimdi 5s'de de aynı sorun oldu ve 1 kez yaptı daha tekrarlamadı umarım tekrarlamaz.

kemal_ksk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bende bug buldum şimdi, youtubeden video izlerken her zaman ki gibi wifi koptuda kopmadan önce ses ahizeden gelmeye başladı :D eskiden sony xperia zultra 'da yaşıyordum bu sorunu şimdi 5s'de de aynı sorun oldu ve 1 kez yaptı daha tekrarlamadı umarım tekrarlamaz.

yuklemem tandıgım herkesede yukletmemeye calısırım gercekten. hem yabancı hem turk forumlarında gordugume gore bya degısık hatalar var cogunun duzgun cozumu bıle yok sızdekı bıle ılgınc bısey :D
ınsallah tekrarlanmaz.