Ios 7 ye geçerken 3194 hatasi çözülmüyor!!!

olumlu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
S.a beyler bayanlar benim iphone 5 a1329 ios 7 ye geçerken hep 3194 hatası veriyor bunu 5 saat araştırdım ama her kaynaktan farklı şey çıkıyor ama genelde iş host dosyasında bitiyor. Kimisi gs.apple.com olan yazıyı sil kimisi diyor o sayfanın hepsini sil kimisi diyor şunu şunu ekle diyor. Bende denemekde ayda var diye deniyorum ve her kaydedişimde izin verilmiyor kayıt edmeme enin sonun da ordaki belgeleri sildim bire bir aynı belge koydum ama o gs.apple.com yazanı silidim. Gendede olmadı kısacası yardım edin lan bana :))) .dd

serhat_1379

Asistan
Reaksiyon puanı
1
aynı sorunu bende yaşıyorum ipod 4 jailbreak li cihazımı geri yükle ve güncelleye tıkladım 3194 hatası alıyorum. ama ben 6.1.3 e guncellyım

olumlu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bide bnimki jailbreaksiz

- - - Mesaj Güncellendi - - -

UYUZ OLDUM YEMİNEDİYOM.

grandturk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
:D:D:D eer evadersin paylasım linkinden indirdiysen telefonuna uyumlu deil dir çünkü onlar 1428 ve 1429 bunun için kendine uygun sürüm bul

olumlu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yanlış yazmıım 1429 bnimki bid bunun nesi komik

magex

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Host u kopyala baska bir yere kaydet, sonra host un içindekileri sil kaydet öyle dene bende oldu denedin mi bilmiyorum. İşin bitince en son Host u tekrar eski haline getirirsin.

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Sen beni dinle iOS7'ye geçme. Ben geçtim, iyi hoş da, güçlü olduğu halde telefon kasıyor ve çok fazla hata var. Gayey normal beta olduğundan dolayı ama çıkış tarihini bekle, o zaman stabilitesi daha iyi olur hem de buglar giderilmiş olur. [MENTION=292735]olumlu[/MENTION]

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
3194 hatasi. Apple serverlarina baglanamadigi icindir. Host dosyasinin icini silin kayit edin ve itunes i kesinlikle kapatip acmalisiniz
İos 7 iphone 4 ve ustu icin geldi ben 4 e kurdum oncellikle. İtunes da shift guncelle diyerek ios 7 secmelisini shift geri yukleme yapmayin ise yaramaz

olumlu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sen beni dinle iOS7'ye geçme. Ben geçtim, iyi hoş da, güçlü olduğu halde telefon kasıyor ve çok fazla hata var. Gayey normal beta olduğundan dolayı ama çıkış tarihini bekle, o zaman stabilitesi daha iyi olur hem de buglar giderilmiş olur. [MENTION=292735]olumlu[/MENTION]

Keşke önce deseydin geçirdim şimdi pişmanım :(

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Geri düzeltme yapılabiliniyormu

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
shsh kayıtlarınız varsa geri donebilirsiniz ama hangı versiyon olur o shsh kayıtına bağlı

grandturk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kardes bnm konularımda ios 7 beta kurulum konumda diger sürümlere geri dönmen için link var

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ya arkadaşlar ben herşeyi denedim olmuyor . Host dosyasını sildim . tekrar yükledimint kapatıp açtım bir sürü dosya indirdim bana mısın demiyor .. Yok mu başka bi yolu gecenin üçünden beri helak oldum :cursing: :crying:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bu sıkıntıyı bende yaşadım 2-3 gün kadar önce. Saatlerimi aldı epey uğraştım olmadı. Sonra beta 3 ü indirip denedim sorun düzeldi. beta1 güncel olmadığından kaynaklı gibi duruyor. Benim bulduğum çözüm direk beta3 ü indirip kurmanız yani.

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
Host dosyasını silebilir veya farklı bir bilgisayarda deneyebilirsiniz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende de aynı dert var dün gece neredeyse sabahladım şimdi yine bakıyorum gelişme yok tam olrak 3194 çözümü paylaşacak olan var mı?

lewiss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
S.a beyler bayanlar benim iphone 5 a1329 ios 7 ye geçerken hep 3194 hatası veriyor bunu 5 saat araştırdım ama her kaynaktan farklı şey çıkıyor ama genelde iş host dosyasında bitiyor. Kimisi gs.apple.com olan yazıyı sil kimisi diyor o sayfanın hepsini sil kimisi diyor şunu şunu ekle diyor. Bende denemekde ayda var diye deniyorum ve her kaydedişimde izin verilmiyor kayıt edmeme enin sonun da ordaki belgeleri sildim bire bir aynı belge koydum ama o gs.apple.com yazanı silidim. Gendede olmadı kısacası yardım edin lan bana :))) .dd

Merhaba kardeş şimdi itunes'i imha ediyorsun akabinde elmadan yeni versiyonu indirip kuruyorsun host dosyasına eklediğin zımbırtıları silebilirisin kolay gelsin.
Sonucu yazmayı unutma...

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
host dosyasını sildikten sonra bilgisayarı kapat aç

S

SDN Okuru

SDN Okuru
selamün aleyküm şuanda ben iphone 4 kullanıyorum ve 7.0.3 e gecmeden 6.1.3 kuruyum dedim ve 3194 hatası aldım imza kapalı olduğu içinmi selamlar

korkusuz14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Arkadaşım imzalar kapalı olduğu için ne yaparsan yap nafile geri dönüş yok host dosyasıyla alakası yok appleda bitiyor iş o izin vermediği için o hatayı alıyorsun...

Mustafa655

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Host filan hikaye arkadaşım iOS 7 eski bir yazılım şu an en günceli 7.0.3 Apple seni ona geçmeye zorluyor 7.0.3 ipsw dosyasını indirip iTunes'tan kurabilirsin.

necessarily

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iphone 4 ios 4.3.5 versiyon kullanıcısıyım. telefonuma ait hiçbir shsh kaydı bulunmamaktadır. acaba başka bir iphone 4 kullanıcısının ios 6.1.3 versiyonunun shsh kaydını kullansam yapabilirmiyim. eğer olursa kaydı olan var mı ? yardım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar ACİL !!! YARDIM 3 saattir uğraşıyorum çıldıracağım hosts olmuyo dns olmuyo tiny umbrella olmuyor (şuan recovery modta) ACİL YARDIMMM