iOS 7 Tanıtıldı.. İşte Tüm Özellikler.

iOS 7 Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    37

ahmetfx

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Evet arkadaşlar Apple bugün WWDC etkinliğinde iOS 7'yi resmen duyurdu. Şimdi baktım siteye tüm özelliklerin bulunduğu sayfayı da eklemişler. Yenilikler hakkında ne düşünüyorsunuz?

http://www.apple.com/ios/ios7/

index_hero_keyframe.jpg

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
zaten s3 te bile var bu özelliklerin hepsi ıosa yenı gelyor daha öncede dedim yazdım .

ahmetfx

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Çok muhteşem diyebileceğim bir özellik yok ama iPhone 5 ile dikeyde uzayan ekranı daha verimli kullanabilmek için geliştirmeler yapılmış. Yeniliği severim. UDID kaydım olsa denerdim hemen. Jailbreak ile gelen birkaç özelliği de ekleyivermişler. Örneğin, hareketli arkaplan, kontrol merkezi ve çoklu görev gibi..

- - - Mesaj Güncellendi - - -

[video=youtube;rT_OmTMwvZI]http://www.youtube.com/watch?v=rT_OmTMwvZI[/video]

Bu da tanıtım videosu.

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
İos 7 android özellikleriyle geldi.:thumbup:

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Android kullanicisi olarak objektif olarak degerlendirirsek bence apple için büyük bir değişiklik ve ben beğendim şahsen sonuçta yenilik geldi mi geldi ...

thuglife

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Androidçiler s3 leri 2000 tl ye almamışlarmıydı geçen yıl?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Resmi olarak ne zaman gelir güncelleme bize bilgisi olan var mı ? İpad 4 kullanıcısıyım

plone123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
resmi olarak eylül ayında gelir diğer sürümlerde olduğu gibi bende iphone 5 16 gb kullanıcısıyım yeni sürüm mükemmel olmuş jailbreak yapmama gerek kalmadı herşey gelmiş ücretsiz uygulama içinde 25 pp kullanırım :D

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
windows mobile'ı örnek almışlar sanki. eski tasarım çok daha iyi görünüyordu.

Çanakkale_SDN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iphone'nun ekranı küçük olduğundan hiç almayı düşünmemiştim ama ios7 bi düşündürmedi değil :D bence gayet güzel olmuş, ipad almayı düşünüyorum ama ondada bu kadar güzel olurmu bilmem

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
kontrol merkezine wifi açma-kapamayı koymuşlar.Ama hücresel veri ağı açma-kapama yok ne yazıkki

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar apple hakkında çok bi bilgim yok , ama sanırım ios 7 şuan bundan çok farklı :blink:

ahmetfx

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Resmi olarak ne zaman gelir güncelleme bize bilgisi olan var mı ? İpad 4 kullanıcısıyım
Eylül'de gelir. Beta olarak yükleyebilirsiniz betası gelince. iPhone'lar için şu an beta var, kurdum bir tam inceleme de ben yapacağım.

mdkbet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
89
Androidçiler s3 leri 2000 tl ye almamışlarmıydı geçen yıl?
android bir tek s3 te yok
çok daha az para verilerek 2000 TL ye satılan iphone'da olmayan özelliklere sahip olunabiliyor
arkadaşlar bunu demek istemiş.

Jacoub

Doçent
Reaksiyon puanı
4
İOS ile Android'i kıyaslamak elma ile armudu kıyaslamak gibi bir şey. Canın elma çektiyse elma yersin, armut çektiyse armut yersin. İki farklı tat, iki farklı işletim sistemi.