iOS 7 Jailbreak Nasıl Yapılır | Resimli Anlatım

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
770
EvasionHeader-700x377.jpeg

Şimdi sizler ile iOS 7 için Jailbreak yapacaz. Şu konuda paylaşmış olduğumuz dosyayı indirin
Jailbreak Çıktı
ve sonra sırası ile bu adımları yapacaz

1. Adım programı çalışrın Evasi0n tuşuna basın

1.png

2. Adım Evasi0n uygulamasına yıklayın

2013-12-23-14-53-58.png

bu adımdan sonra Evasi0n logosu gelecek ekrana ve sonra

3. Cihaz hazır

2013-12-23-14.57.36.png

2013-12-23-15.01.25.png

tuning79

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Evet Jailbreak yaptım yapmasınada şu tema değiştirmek için winterboard gerekli olduğunu okuyorum çok yerde fakat bende arama satırına yazınca çıkmadı.İos 7'de tema değiştirme nasıl yapılır tarifini yaparsan çok sevinirim illaki winterboard gereklimidir bende niye çıkmadı acaba :(

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
770
Evet Jailbreak yaptım yapmasınada şu tema değiştirmek için winterboard gerekli olduğunu okuyorum çok yerde fakat bende arama satırına yazınca çıkmadı.İos 7'de tema değiştirme nasıl yapılır tarifini yaparsan çok sevinirim illaki winterboard gereklimidir bende niye çıkmadı acaba :(
Henüz tam oturmadı o yüzden iOS 7 uyumlu şuan yok ama 1-2 haftaya herşey oturmuş olur

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Arkadaşlar 5 denemem ama hala olmuyor apple logosunda kalıyor ve kendi kendine sürekli reboot atarak gidiyor. Bende restore yapıyorum devamlı. iPad 2 ye yapmaya çalışıyorum acaba iPad 2 ile bir uyumluluk sorunumu var herşeyi doğru yaptığımdan eminim. iOS 7.0.4 kullanıyorum yukarda arkadaş 1-2 haftaya herşey yerine oturur demiş acaba bu tür sorunlar içinde bir çare varmıdır veya çıkarmı.

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
770
Arkadaşlar 5 denemem ama hala olmuyor apple logosunda kalıyor ve kendi kendine sürekli reboot atarak gidiyor. Bende restore yapıyorum devamlı. iPad 2 ye yapmaya çalışıyorum acaba iPad 2 ile bir uyumluluk sorunumu var herşeyi doğru yaptığımdan eminim. iOS 7.0.4 kullanıyorum yukarda arkadaş 1-2 haftaya herşey yerine oturur demiş acaba bu tür sorunlar içinde bir çare varmıdır veya çıkarmı.

Iyi bir restore et sonra yukarıda verdiğim gibi kur ama şuan Jailbreak tam oturmadı bira daha beklersen tam stabile olur

Kef14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ipad 2'ye bi türlü yapamdım, sürekli elmada kalıyor.

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Ipad 2'ye bi türlü yapamdım, sürekli elmada kalıyor.

Yine denedim ama sonuç aynı bence bekleyelim yine olmassa yapacak birşey yok. 1 yıl jb siz kullandım şimdide kullanabilirim zaten sonra iPad 2 eskiyecek :D

tuning79

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sağol drjacop,
Bugün cydia açınca güncelleme yaptı Winterboard bu güncellemeden sonra yüklenebildi :) Fakat bu kezde indirdiğim temalar aktif olmuyor.(ios7 uyumsuz olanlarda uyarı çıkıuyor.)
Benimkide elmada kalmıştı fakat restore yapıncı sıkıntısız oldu.

tuning79

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Az önceki mesajımda temalar aktif olmuyor diye yazmıştım galiba başka bir sorun var,
İtools programını çalıştırdım az önce programda jailbreak olmadığını gösteriyor ve telefonun sistem dosyaları görünmüyor.İtools kullanan arkadaşların resimlerine baktığımda Filesystem(jailbreaked) diye ayrı bir kısım var,bende buda yok !?
XfrosLx.jpg

1biRV0Y.jpg

oGBxDRp.png

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
770
Jailbreak uygulaması güncellendi

ReDxxLiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bence biraz beklemek gerekiyor stabil hale gelmesi için.Bir de açıkçası artık jb bana pek cazip gelmiyor. Ücretsiz uygulama indirme işine son verdim çünkü. :cool: diğer olayları da yapmasam da olur dedim. Şahsi fikrim tabii

engin_er

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arabistandan gelen iphone 5s de facetime yok , jb yapsak facetime açabilirmiyiz , bu konuda bilgisi olan arkadaşlar detaylı olarak anlatabilirmisiniz

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
770
Arabistandan gelen iphone 5s de facetime yok , jb yapsak facetime açabilirmiyiz , bu konuda bilgisi olan arkadaşlar detaylı olarak anlatabilirmisiniz
Orjinal tüm 5s lerde facetime vardır seninki orjinal mi?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bence biraz beklemek gerekiyor stabil hale gelmesi için.Bir de açıkçası artık jb bana pek cazip gelmiyor. Ücretsiz uygulama indirme işine son verdim çünkü. :cool: diğer olayları da yapmasam da olur dedim. Şahsi fikrim tabii
Şu Widgetler olmasa bende kurmam jb'yi iOS 7 iyi bence ama işte şu widgetler beni teşvik ediyor :)

tuning79

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Benim yaşadığım soruna stabilite sorunu mu diyabileceğiz.

Alb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Gecenlerde ayni problemle bende karsilastim! Yeni guncellemeden sonra deneyen arkadaslar varmi aceba ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende yaptım iphone 4 tek seferde oldu elmada kalma sorunu wifiden güncellenince oluyormuş galiba

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar duyduğuma göre jailbreak programının düzgün çalışması için 7.0.4 güncelemesinin itunes programı üzerinden yapılması gerekiyormuş.Diğer türlü güncelleme yapılan cihazlarda kitlenme sorunları oluyormuş.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim arama ,mesajlar,ayarlar gibi uygulamalarım kayboldu yadımcı olabilirmisiniz acilen

emrahkirecci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
görünürde herşey var ama ios 7 ile uyumlu olmadığından yüklenemiyor kısa zamanda düzelteceklerini umuyorumm

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar ios7 ile Jailbreak yaptım. Başarılı olamadım. Elma da takıldı kaldı restore da yapamıyorum, iPhone 5 çöpe mi gidecek, kurtarabilir miyim? Teşekkürler

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
770
Arkadaşlar ios7 ile Jailbreak yaptım. Başarılı olamadım. Elma da takıldı kaldı restore da yapamıyorum, iPhone 5 çöpe mi gidecek, kurtarabilir miyim? Teşekkürler
Applenin en büyük avantajı o cihaz kolay kolay çöpe gitmez yapacagın iş kolay
cihazı dfu moduna al şu şekil ; cihazı bağla bilgisayara sonra açma kapatma tuşuna basılı tut aynı anda menü tuşunada sonrada cihaz tekrar açılacak o zaman açma - kapatmadan elini çek ekran sim siyah olacak işte o zaman iTunes ile geri yükle

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaslar bnde jailbreak yaptim evasion7 den ve telefonumun ekraninda cydia yok sadece evasion 7 yazio ve baya uygulamalarda kayboldu ne yapmaliyim yardim ederseniz sevinirim tesekurler

emrahkirecci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaslar bnde jailbreak yaptim evasion7 den ve telefonumun ekraninda cydia yok sadece evasion 7 yazio ve baya uygulamalarda kayboldu ne yapmaliyim yardim ederseniz sevinirim tesekurler

evasionu aç kapanıp açılır telefon cydia yüklenir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende mac book pro var evasion indirdim ama ne yapacagımı bilmiyorum acil yardım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Link yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk yardim nereden indircem

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bende de ipad mini 1 var ama elmada kaldı restoreden başka çare varmı