iOS 7 için Jailbreak Müjdesi

ahmetfx

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Jailbreak, iOS da kararsızlığa yol açan bir işlem. Tamam sistemi sonuna kadar kurcalamak, kişiselleştirmek güzel ama buna karşın en önemli şeyden feda ediyorsunuz: stabilite. iOS 7 için bence JB'ye gerek yok.

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67
Bir çok özellikle oynayabiliyorsun daha güzel hala getiriyorsun telefonu ve uygulamalar da ücretsiz oluyor ama taraftarı değilim.

İşletim sistemi zaten stabil ve daha fazla da bir şey istemiyorum ek olarak. E çoğu uygulama da 2 lira gibi düşük ücret karşılığında alınabiliyor.

Jailbreak taraftarı değilim.

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
sağlam bağış toplamadan yayınlamazlar, bunlar da böyle buluyorlar yollarını

bekirkarakaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iPad için olan oyunlar genellikle hd olduğundan oyunlar 5 tl'den başlıyor. Ayrıca mühendislik ve tıp öğrencileri için bazı programlar 80-90 lirayı geçiyor. Şu an benim iPad'imde 500 lirayı geçkin oyun ve program var. İşte jailbreak bu kadar masraftan kurtarıyor beni. iPhone 4'ün stabilitesini bozduğu için telefonuma yüklemedim ama son nesil iPad'de jailbreak var mı yok mu hiç belli olmuyor. Bu yüzden sonuna kadar destekliyorum.

ahmetfx

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Sonuna kadar korsana varım diyorsunuz yani..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşim işin içine heyecan katiyor jailbreak , ne herkeste ayni sürüm farkin olsun, tarzin olsun derim bence !!!

sesu12

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Jailbreak gerek olmadan Zeusmos gibi uygulamalardan da istediklerimizi çekebiliyoruz değil mi ?

ahmetfx

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Gerekli olmadığına dair bir karşılaştırma (iOS 6 JB ile iOS 7) hazırlamıştım. Zaten JB ile gelen güzel özelliklerden (kontrol paneli, paralaks, arama engelleme, görev yönetici gibi) birçoğu iOS 7 ile geldi. Şu an tek sorun var o da beta sürecinden çıkmasına rağmen hala eski cihazlarla tam uyum göstermemesi. Bu durum düzelirse şahane olacak.

iOS 7 için Jailbreak gerekli mi siz karar verin:
http://biltek.info/ipuclari/ios-7-jailbreak-gerekli-mi_y261.html

sesu12

Asistan
Reaksiyon puanı
1
3g açıp kapama çok kullandığım birşey, ifile kullandığım bir program sırf bunlar için jb gerekiyor telefonuma