iOS 7.1 Final Yakında Gelebilir.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TURKER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Merhabalar,

Haber: http://shiftdelete.net/ios-7.1-final-yakinda-gelebilir-50109.html?ref=promo

Haberde iOS 7.1 in Mart ayı içerisinde yayınlanacağı söyleniyor. '' Bu güncelleme ile eski nesil olarak nitelendirdiğimiz iPhone 4'teki animasyonların yavaşlamasına neden olan sorunlar ortadan kaldırılacak. '' Artık iPhone 4 kullanıcıları rahatça iOS 7.1 e güncelleyebileceğini görüyoruz.

'' Siyah renk seçeneği gelebilir
Beyaz renk tonun hakim olduğu iOS 7 kullanıcıların büyük bir bölümünden olumsuz tepki alınca, Apple siyah klavye seçeneğini iOS 7.1'in Beta sürümleri ile geliştiricilere sunmuştu. Bakalım iOS 7.1 Final'de sistemin arayüzünün tamamını siyah yapabilecek miyiz? ''

Haberde siyah renk seçeneğinin gelebileceğide söz konusu.

tashi 107

Asistan
Reaksiyon puanı
0
keşke arayüzün tamamın siyah yapabilsek ne güzel olur çok da zor değil yani

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
bildirim merkezi mobil veri kisayolu 3g acip kapama butnu , 7.1 de gelsin

darbeci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
JB yoksa güncelleme yapmayız gardaş
7,1 içinde jb çıkınca yaparız

mortality

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Telefon kiltli iken gelen aramaları reddek seçeneği yok ve sürekli üstteki kapama tuşuna 2 defa tıklamak sinir bozucu. Onu düzeltmediler daha. Umarım 7.1 ile düzelir.

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Telefon kiltli iken gelen aramaları reddek seçeneği yok ve sürekli üstteki kapama tuşuna 2 defa tıklamak sinir bozucu. Onu düzeltmediler daha. Umarım 7.1 ile düzelir.

Evet o çok kötü bencede 7.1 de düzeltilmeli.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ios 7.1 ile mesaj yazamıyorum daha doğrusu klavyemi kullanamıyorum bir harfe bastıktan 10 saniye sonra ekrana düşüyo aynı sorunu yaşaayan var mı acaba ne yapmalıyız

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
770
ios 7.1 ile mesaj yazamıyorum daha doğrusu klavyemi kullanamıyorum bir harfe bastıktan 10 saniye sonra ekrana düşüyo aynı sorunu yaşaayan var mı acaba ne yapmalıyız
Sıfırdan restore edin cihazı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...