iOS 7.1 Beta 2 Çıktı

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
770
Az önce çıktı güncelleme 87 mb büyüklüğünde
u4u3a7yq.jpg

ivank0wsi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
7.2 güncelledim telefon "Etkinleştirme hatası" Veriyor

Restore ile geri almak zorunda kaldım -,- Link çıkınca indirip güncellicez artık.

fatih123a

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Udid kaydi olmayanlar sakin güncellemesin etkinleştirme hatasi alirsiniz.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
iPhone 4 kullanıcılarını güzel günler bekliyor. iOS 7.1 ile kasma sorunu büyük bir oranla ortadan kalkıyor arkadaşlar. Beta sürümü arkadaşımın iPhone 4'üne yükledik, telefon yağ gibi akıyor :)

fatih123a

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iPhone 4 kullanıcılarını güzel günler bekliyor. iOS 7.1 ile kasma sorunu büyük bir oranla ortadan kalkıyor arkadaşlar. Beta sürümü arkadaşımın iPhone 4'üne yükledik, telefon yağ gibi akıyor :)

aynen öyle bendede 7.1 beta 1 var ip4 kasma sıkıntısı falan kalkmış gibi birşey olmuş finalde tamamen giderilir herhalde

ahmetfx

Doçent
Reaksiyon puanı
18
7.2 güncelledim telefon "Etkinleştirme hatası" Veriyor

Restore ile geri almak zorunda kaldım -,- Link çıkınca indirip güncellicez artık.

Benim cihazda da güncellediğimde Etkinleştirilemedi dedi, korktum, UDID kaydım var, sonra tekrar deneyince oldu.
Animasyonların hızı yerinde olmuş, siyah klavyeye alışmıştım ama zaten geri gelecek, hatayı düzeltemediler galiba ondan çıkardılar şimdilik. Güncelleme boyutu yanlış hatırlmaıyorsam 76 MB idi, yani arkaplanda umarım birçok hata giderilmiştir. iOS 7 Beta 2 ile gelen özelliklerin bir listesini hazırladım sitemde. Dilerseniz göz atabilirsiniz. http://biltek.info/sonhaberler/ios-71-beta-2-yayinlandi-iste-yenilikler_y276.html

Bir an önce eski akıcılığına kavuşur umarım iOS..

fatih123a

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
770
Shift + güncelleyi kapatmışlar udid kaydı olmayanlar için gereksiz linkler :d
Shift+güncelleyi kapatmadılar çünkü kapatmak için önce iTunes'e güncelleme verip kapatmaları lazım senin indirdiği dosya dmg uzantılı onu açman gerek

fatih123a

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Shift+güncelleyi kapatmadılar çünkü kapatmak için önce iTunes'e güncelleme verip kapatmaları lazım senin indirdiği dosya dmg uzantılı onu açman gerek

Hayır yanlış biliyorsun onu kapatmışlar udid kaydı olanlar yapabiliyor sadece onu artık. Etkinleştirme ekranında kalıyor malesef