Ios 7.1.1 saydamlık sorunu

ghostmans

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Iyi akşamlar herkese şöyle bir sorum olacaktı İpad 4 kullanıyorum.İos 7.1.1 e geçtim.Saydamlık efektini açınca ayarlarda menüler arasında geçerken,oyunlarda,ve kilit ekranındayken denetim merkezini aşağıdan yukarı çekerken kasma yapıyor.Hani böyle çok fazla olmasada rahatsız edici düzeyde.Acaba bu bende mi saece böyle yoksa sizdede böyle bir sorun var mı.Saydamlığı azaltı kapatınca alt taraf gri oluyor ve bundan nefret ediyorum.Acaba şu apple hala bu saydamlık meselesini çözemedi mi?

ghostmans

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
73 görüntüleme hiçbir cevap yok mu :(

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Screenshot atabilir misin saydamliktan kastini cozemedim

ghostmans

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Screenshot atabilir misin saydamliktan kastini cozemedim

dj7MRQ.png

W2GX3q.png

Üstteki ilk seçeneği açınca Safari uygulamasının olduğu kısım resimde görüldüğü gibi gri oluyor.Kapatınca menüler arasında giderken ve klavye çıkarken ve oyunlarda hafif bir kasma oluyor.Normalde bu böyle mi air haricindeki tabletlerde bunu çözemediler mi?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
dj7MRQ.png

W2GX3q.png

Üstteki ilk seçeneği açınca Safari uygulamasının olduğu kısım resimde görüldüğü gibi gri oluyor.Kapatınca menüler arasında giderken ve klavye çıkarken ve oyunlarda hafif bir kasma oluyor.Normalde bu böyle mi air haricindeki tabletlerde bunu çözemediler mi?

7.1 den sonra mi oldu ben de air var ancak boyle ayarla bile ugrasmadim kasiyorsa simdilik kapatman yerinde olacaktir