İos 6 İtunes & İtools uyumsuzluğu

ugurcan52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam arkadaşlar , forumda yeniyim
İpad 4g celcular ıma dün jailbreak yaptım ve itools dan .ipa uzantılı dosyaları yukleyıp kullanıyorum fakat Gta vice city ve whatsapp ta açılışta itunes uyelık bilgilerimi istiyor ve girdiğimde direk menuye atıyor.
Yardımlarınızı beklıyorum , şimdiden sağolun ....

ugurcan52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yardımcı olacak yokmu arkadaşlar ?

fyodor

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ben yardim edeyim. Bunlar yasalara aykırıdır. Uğraşma. Çok istiyorsan karşılığında ücretini öde.

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Selam arkadaşlar , forumda yeniyim
İpad 4g celcular ıma dün jailbreak yaptım ve itools dan .ipa uzantılı dosyaları yukleyıp kullanıyorum fakat Gta vice city ve whatsapp ta açılışta itunes uyelık bilgilerimi istiyor ve girdiğimde direk menuye atıyor.
Yardımlarınızı beklıyorum , şimdiden sağolun ....

Programları 25PP kullanarak yüklersen sorunsuz bir şekilde kullanabilirsin.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
25pp yi kur pc ye daha sonra programı aç ve sol tarafta avuç içinde elma resmi olan yeri tıkla daha sonra sağ tarafta mavi bir buton var onu tıkla tekrar mavi hale gelinceye kadar bekle :) daha sonra cihazını kullanmaya devam et :)

ugurcan52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sağolun arkadaşlar deniyorum , yukarıda ki kişiye yaptıgım yorum ıcın sızden ozur dılerın ondan degıl ;)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

25pp yi kurduktan sonra hata veriyor ve açılmıyor ihelper.exe hatası veriyor bunu sebebi ne olabilir arkadaşlar ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

25pp yi kurduktan sonra hata veriyor ve açılmıyor ihelper.exe hatası veriyor bunu sebebi ne olabilir arkadaşlar ?