iOS 6.1.2 Güncellemesi Sonrasında Genel Yorumlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HRNKC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20

PCD-ios-6.1.2.jpg

Bir süredir istikrarı yakalayamayan iOS, GSM şirketleri ve Microsoft' tan aldığı geri dönüşler sonrasında 6.1.1 sürümündeki hataları görerek iOS 6.1.2 güncellemesini Apple kullanıcılarına sundu... İlk izlenimlere göre iOS 6.1.2 güncellemesi, kullanıcıların beklentilerini tam olarak karşılayamamış olarak görünüyor... Şebeke sinyal problemi ve batarya tüketimindeki artış, şuan için dikkat çeken detaylar...

Peki sizce iOS 6.1.2 bekleneni verebildi mi ?

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Wi-Fi'da indirme yaparken tam hızı alamıyorum hız en fazla 60 Kb/s halbuki bilgisayarda 700 kb/s ile indirme yaparken bunun bir ayarı var mıdır ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ios 6.1.2 konuşma esnasinda ses kesik kesik çikiyor facebook bağlantisi çok yavaşladi internet bağlantisi aşiri derecede zayif resmen iphone um ve ipad im mahvoldu güncelleme sonrasi ikisindede ayni problemler var

fringescience

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iOS 6.1.2 ye yükselttim ve jailbreak uyguladım. Sorunsuz kullanıyorum. Telefon iPhone 4s

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya bende usb itunesi gösterşyı nedenini anlamadım lütfen yardımcı olun .iso 6 1 2 yi güncelleye tıkladım banyoya girdim cıktım bi baktım usb itunesi gösteriyo lütfen yardım edin

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
ya bende usb itunesi gösterşyı nedenini anlamadım lütfen yardımcı olun .iso 6 1 2 yi güncelleye tıkladım banyoya girdim cıktım bi baktım usb itunesi gösteriyo lütfen yardım edin
telefon restore moduna düşmüş. itunes ile "geri yükle" butonuna basarak format atacaksın..

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Telefon bariz kasıyor ve batarya gayet hızlı gidiyor.

Yama yapıcam diye iyice eline yüzüne bulaştırdı Apple.

Ahh Steve abi ah... kemiklerin sızlıyor mezarda biliyorum :D

eak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iPhone 4S kullanıcısıyım, iOS 6.1.1'i Restore kurulum olarak yükleyip JB yapıp sorunsuz bir şekilde kullanıyordum.. Ta ki; 6.1.2'yi kurana kadar!! Telefonun pil ömrü 4 kat daha hızlı tükenmeye başladı, telefon görüşmelerinde seste kesilmeler, ekran parlaklığında otomatik parlaklık modu kapalı olduğu halde gereksiz kısmalar gerçekleşiyor, wi-fi'da hız anlamında ciddi düşüş yaşıyorum... Artık daha yeni bir güncelleme yayınlanacaklarını sanmıyorum ama 6.1.1'e tekrar dönmeyede üşeniyorum. Madem sistemdeki bir açığı kapatma amacıyla yola çıkılıyor, yazılımı yama yapmak yerine niye belirli bir süre tüm cihazlarda kullanılıp test edip öyle sunmuyorlar! Bizleri mağdur etmekten hiç mahcubiyet duymuyorlar yazık..!

HYuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
22
iPhone 4S kullanıcısıyım, iOS 6.1.1'i Restore kurulum olarak yükleyip JB yapıp sorunsuz bir şekilde kullanıyordum.. Ta ki; 6.1.2'yi kurana kadar!! Telefonun pil ömrü 4 kat daha hızlı tükenmeye başladı, telefon görüşmelerinde seste kesilmeler, ekran parlaklığında otomatik parlaklık modu kapalı olduğu halde gereksiz kısmalar gerçekleşiyor, wi-fi'da hız anlamında ciddi düşüş yaşıyorum... Artık daha yeni bir güncelleme yayınlanacaklarını sanmıyorum ama 6.1.1'e tekrar dönmeyede üşeniyorum. Madem sistemdeki bir açığı kapatma amacıyla yola çıkılıyor, yazılımı yama yapmak yerine niye belirli bir süre tüm cihazlarda kullanılıp test edip öyle sunmuyorlar! Bizleri mağdur etmekten hiç mahcubiyet duymuyorlar yazık..!
6.1.2 kurduktan sonra yedekte geri yükleme yapmış olabilirsiniz, böyle sorunlara sebep oluyor..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iphone 4s sahibim yeni güncelemesi olan 6.1.2 yukledım internetım cok yavaşladı bazı oyunları da acmıyor acaba nasıl eskı surumune donebilirim ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
6.1.2 kurduktan sonra yedekte geri yükleme yapmış olabilirsiniz, böyle sorunlara sebep oluyor.
demişinde tabiki yedekten geri yükleyecez arkadaşım geri üklemeyle alakalı degilsürümle alakalı

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
ben de yedekten yükledim elbette ama bir fark göremedim eski sürümüyle yenisi arasında.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar ben bu sürümü indirmedim sma indirmek istedim ben bir şeyi indirmeden önce formlara bakarım iyi ki, yüklememişim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar şebeke sorununu resmen cihazımda yaşiyorum...
Acaba şu an bı oncekı surume gerı yuklesem duzelırmı? Hıc de anlamıyorum bu işlerden yardımcı oöurmusunuz?