İos 16.2 güncellemesi sonrası ses açma kapama hatası

NUEMAR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar öncelikle cihaz xs.
Cihazım ios 16 güncellemesi varken problemim yoktu fakat bazen herkes yaşamıştır sessiz bir ortamda telefonla konuşurken karşı tarafın sesinin dışarıya da çıktığını farkedip telefonla konuşurken kısarsınız sesini problem ortadan kalkar ama telefonum 16.2 güncellemesini yaptıktan sonra telefonla konuşurken karşı tarafın sesini kısamıyorum veya yükseltemiyorum ana ekrana gelmem gerekiyor biliyorum bu çok iplenmemesi gereken bir hata ama ben biraz takıntılıyım ve bir cihaz olması gerektiği gibi çalışmadığında deliriyorum neyse apple destek ile görüştüm telefonu itunes bağlayıp geri yükleme yaparak fabrika ayarlarına geri yükleyin ve telefona tekrardan bu sırada temiz olarak 16.2 yüklensin çünkü bu problem yazılımsal dedi. okey yapim, yaptım düzelmedi tekrar görüştüm bu sefer de yine aynı yolu izleyin ama icloud geri yüklemesi yapmadan yeni bir iphone olarak ayarlayın denildi. şimdi sizce denemeli miyim bunu yoksa 16.2 yükledikten sonra benim gibi pil, performans ve donanımsal sorun yaşayan var mı

Alpmio

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
Ben bu problemi yaşamıyorum. Apple destek üzerinden bir teknik servis randevusu alıp gidin ve yetkili kişi tarafından problem izlensin. Daha sonra gerekeni yaparlar. Cihazım SE2020