Purposetour
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 57
bilgisayarsiz olarak nasil yapabilirim yabancilarin attiklari videolari izleyip yapmaya calistim olmuyor tel iphone 7
Cydayi bir türlü yukleyemedim hocam yabancı kanallardakileri uyguluyorum bi turlu olmuyor anlatir misiniz biliyorsaniz?Jailbreak işleminde DFU modu aktif etmen gerektiği için bilgisayar kullanmadan yapabileceğini sanmıyorum.
Ama Cydia gibi Jailbreak programlar bilgisayarsız yüklenebilir.
Öncelikle şunu sorayım neden jail yapmak istiyorsun çünkü aynı işi görecek çeşitli cydia tarzı uygulama var ona göre yol göstermeye çalışayım.Cydayi bir türlü yukleyemedim hocam yabmci kamallardakileri uyguluyorum bi turlu olmuyor anlatir misiniz biliyorsaniz?
Telefonum home tusu arizalandi garanti bitikÖncelikle şunu sorayım neden jail yapmak istiyorsun çünkü aynı işi görecek çeşitli cydia tarzı uygulama var ona göre yol göstermeye çalışayım.
Unc0ver.vip adli sitede 13.3.1 var ama hocam en son noktada takılıyorum uygulamarin kilidini acamiyorum cyda yuklemek icin, birde bu jailbreak Windows pc den oluyor mu?Bildiğim kadarıyla 13.3.1 için şu an jb yok. 13.3 ve altı olsaydı unc0ver ile yapabilirdiniz.
Cydia iOS 13.0.0 a geldiğini ancak 13.3.1 için uyumlu olmadığını görüntülemekteyim.Telefonum home tusu arizalandi garanti bitik
İphone x tarzi uygulamayi kaydirmak istiyorum suan sanal tusla kullaniyorum
O site sahte. Reklam amaçlı bir site. Orjinal site unc0ver.dev dir ve en son 13.3 var.Unc0ver.vip adli sitede 13.3.1 var ama hocam en son noktada takılıyorum uygulamarin kilidini acamiyorum cyda yuklemek icin, birde bu jailbreak Windows pc den oluyor mu?
Tahminen ne zaman gelir hocamCydia iOS 13.0.0 a geldiğini ancak 13.3.1 için uyumlu olmadığını görüntülemekteyim.
Tamam sagolun hocam 13.3.1 icin ne zaman gelirO site sahte. Reklam amaçlı bir site. Orjinal site unc0ver.dev dir ve en son 13.3 var.
Genelde sürüm yayınlandıktan 1- 2 ay sonra jail'i yayınlânıyor.Tahminen ne zaman gelir hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamam sagolun hocam 13.3.1 icin ne zaman gelir