Bende sabah dönmeyi düşünüyorum ama 10.3.1 deki yedeğimi kullanabilexekmişim sadece ios 11 de çektiğim fotoğraflar mesajlar falan gidicek mi bilginiz var mıYüklemeyin pişmanlıktır.
Benim ipadim açılmıyor şimdi.
Sabah ios 10'a geri döneceğim.
İcloud yedeğinde gitmiyor.Bende sabah dönmeyi düşünüyorum ama 10.3.1 deki yedeğimi kullanabilexekmişim sadece ios 11 de çektiğim fotoğraflar mesajlar falan gidicek mi bilginiz var mı
icloud a yedeklenmeyen şeyler nolucak peki iki yedeğide aynı anda yükleyebiliyor muyuz ? Mesela önce bilgisayardaki yedeği yükleyip sonra iclouda bağlasamİcloud yedeğinde gitmiyor.
Evet olur.icloud a yedeklenmeyen şeyler nolucak peki iki yedeğide aynı anda yükleyebiliyor muyuz ? Mesela önce bilgisayardaki yedeği yükleyip sonra iclouda bağlasam
Beta sürümü yükle bak geri sil kalmanın sana bir faydası olmaz zararı hatalar sinir eder boş yere yüklemeyin yüklediyseniz geri dönün ben 6s yükledim 2 gün kullandım programı süper tasarımı var çok hoşuma gitti ama sonuçta beta mantıklı olanda geri dönmek çok hatalar çıktı illaki maceraya gerek Yok.Selam arkadaşlar ben cihazıma ios 11 yükledim bunun bana ileride kötü bir yanı olur mu
GOOGLE fotoğrafları kur fotoğrafları oraya aktar sonra tekrar ordan alınca app i de silersinBende sabah dönmeyi düşünüyorum ama 10.3.1 deki yedeğimi kullanabilexekmişim sadece ios 11 de çektiğim fotoğraflar mesajlar falan gidicek mi bilginiz var mı
aynen öyle artık en son virajdaki beta belki yüklenebilir bu arada insan merak etmiyor değil sürekli yükleyesim geliyor kendimi durduruyorum.Beta sürümü yükle bak geri sil kalmanın sana bir faydası olmaz zararı hatalar sinir eder boş yere yüklemeyin yüklediyseniz geri dönün ben 6s yükledim 2 gün kullandım programı süper tasarımı var çok hoşuma gitti ama sonuçta beta mantıklı olanda geri dönmek çok hatalar çıktı illaki maceraya gerek Yok.