İos 10 Hakkında ( İphone 5s Kullanıldı )

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Yaklaşık 5-6 saattir aralıksız kullanıyorum sırf bu yüzden uyumadım. İlk beta olmasına rağmen çok çok iyi olmuş. Tek sorun kilt ekranına uyuz oldum. Tek seferde de açıyor bazen ama genelde parmak izi + home tuşuna basmamız gerek. Performans gayet iyi. Safari'de sorunlar mevcut ancak sayfalar çok daha hızlı açılıyor ve anismasyonlar değişmiş hızlanmış cihaz.

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Safari kolay onu çabuk düzeltirler diğerleri içinde çalışıyodur apple...Podcast, Borsa filan sildin mi hiç Taha?
Şuan deniyorum. Borsa, hava durumu, vb. şeyleri kaldırdım bir sorun yok. Ev uygulamasını kaldırdım kapasite 12,25 gb oldu. Ancak hatalar mevcut .

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
Apple store da var mı acaba o sildiklerin geri yüklemek için mesela...Gerçi kimse geri yüklemez kullanmadığı şeyi ama...

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
düzeltilmesi gereken çok hata var ıphone 5 kullanıcısıyım
video izlerken birden bire ekran kararıyor tekrardan geliyor saniyelik elektirik gitmesi gibi...
mesela bir forumda hızlı cevap editörüne yazı yazdıkça sayfa aşağıya kayıyor bir kelimde bir tık aşağıya iniyor.
Swarm, instagram , facebook uygulamalarından bazen uygulamadan atıyor.
benim tespitim bu kadar...

Emiin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Orj sürümü ne zaman geliyor beyler bilgisi olan varmı

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Sürüm düşürme sonrası internet uygulamalarında ve tarayıcı da yavaşlama oldu ve geç yükleniyor neden acaba ?