İobit Yazılımları Kullanılmalı mı?

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
Artırır hocam tavsiye ederim

tolgagamer123

Doçent
Reaksiyon puanı
475
Önceki Ram Kullanımı :%50
Cpu: %40

Şuan
Ram :45
Cpu: 10 -25 (Google chrome ve arkada oyun iniyor)

tolgagamer123

Doçent
Reaksiyon puanı
475
Fan 'a sanki susturucu taktım. Sanırım bu yazılımın yan etkileri çöp dosyaları temizlediği için. Ben orayı atladım . Sizde orayı atlayın. Gerisini taratın :)

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
Olay zaten çöp dosyaları temizleyip alan ve önbellek kazandırması, biraz olsun rahatlatması. Yeni PC'lerde portable indirip arada sırada ayda yılda bir temizlik yaptırmakta fayda var. Eski PC'lerde daimi olarak kullanılabilir. Eskiden virüs tarama modu da vardı piyasadaki tüm antivirüslerin silemediği virüsü sildiğine şahit olmuştum adamlar baya güzel program yapmış.
Driver Booster programı var yan programı olarak, onu tavsiye etmem.

tolgagamer123

Doçent
Reaksiyon puanı
475
Olay zaten çöp dosyaları temizleyip alan ve önbellek kazandırması, biraz olsun rahatlatması. Yeni PC'lerde portable indirip arada sırada ayda yılda bir temizlik yaptırmakta fayda var. Eski PC'lerde daimi olarak kullanılabilir. Eskiden virüs tarama modu da vardı piyasadaki tüm antivirüslerin silemediği virüsü sildiğine şahit olmuştum adamlar baya güzel program yapmış.
Driver Booster programı var yan programı olarak, onu tavsiye etmem.
Driver booster ekran kartımı çöp etmişti. Driver booster sistemi güncellediğini sanıp sistemde kararsızlık oluşturur. Kullanmayın :)

Niko4

Doçent
Reaksiyon puanı
421
Ben çoğu uygulamasını kullanırdım . Eskiden ismininde çaldığını öğrendim . Bazı sorunlara yol açtığını öğredim . Drive Booster diye uygulaması vardı . Çoğu kişide eski ekran kart sürümünü indirip mavi ekran hatalarına yol açıyordu . Bendede zaten eski ses kartını yükleyip pc sesini bozdu . Format attıktan sonra zaten gerek kalmıyor hocam . Ne indirdiğinize dikkat edin Yetecektir . Zaten bazı birleştirme gibi gereksiz uygulamaları var . Neden diye sorarsanız , zaten windowsun kendisinde bu işlemi kolay yapa biliyoruz . Neden 3. uygulamaya ihtiyaç duyalım?

Harnapazade

Profesör
Reaksiyon puanı
1,448
Advanced System Care sıkıntılıydı şu an çözüldü mü bilmiyorum silinmemesi gereken kayıt defteri kayıtlarını ve bazı sistem dosyalarını siliyordu ama Driver Booster gayet başarılı bir program senelerdir kullanıyorum.

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,428
Arkadaşlar ASC yükleyeceğim bazı kişiler olumsuz dönüş yapmış. Sistem performansımı arttırır mı?
Sistemin istikrarını bozan programlar olduklarından dolayı kullanılması sakıncalıdır ve kullanırken çok dikkat etmeniz gerekir.Kullanılmayı bırakın bu tür yazılımlar bence engellenmeli ne olursa olsun bu tür yazılımlardan uzak durunuz.

Son düzenleme:

İsimyok08

Profesör
Reaksiyon puanı
6,233
Driver Booster adlı programlarıyla eski PC'emde yanlış ses driveri yükleyerek PC'deki sesin gitmesini sağlayan programın yapımcısıdır kendisi. Çözüm olarak ; Driver sildim , kendim yükledim.