Lisans Bul
Asistan
50 defa $100 üzerinde durdu ama gel görki hile yapip 1 yillik driver booster lisansini veriyor 
Bizle dalga geçiyorlar herhalde.50 defa $100 üzerinde durdu ama gel görki hile yapip 1 yillik driver booster lisansini veriyor![]()
Simdi son turu attim pes ettimBizle dalga geçiyorlar herhalde.![]()
Diger firmalarda bu tür hediyeler düzenliyor ve gercekten hediyeleri bizim gibi kazanan sahiplerine teslim ediyorlar onda sorun yokta, burda toplam 5000 lisans anahtari koymus dolarlarin sansi cok düsükKendi reklamını yapma amaçlı yapmışlar. Keyden başka bir şey vermiyor. Bak sen bunu yayarak 100 kişiye reklamını yaydı bile![]()
Dolarlari kastediyorsan bize de cikmadi üzülmeHiç birşey çıkmadı![]()
VPN uygulamasina gerek yok kiDriver Booster ve Uninstaller keyleri çıktı da, acaba bu site vpn ile ek hak veriyor mu![]()
Direkt gizli sekme kullanarak da oluyor fakat para verdiği yok sitenin sadece reklam amaçlı olduğunu düşünüyorum.VPN uygulamasina gerek yok kifarkli tarayicilar ile devam edebilir veya tarayici gecmisini temizleyerek deneyebilir, ip adresi degistirerek de katilabilirsiniz.
Gizli sekme, farklı tarayıcı ve VPN yemediVPN uygulamasina gerek yok kifarkli tarayicilar ile devam edebilir veya tarayici gecmisini temizleyerek deneyebilir, ip adresi degistirerek de katilabilirsiniz.
Ben ilk önce chrome ile yaptim sonra edge ile denedim sorunsuz yola devam ettiGizli sekme, farklı tarayıcı ve VPN yemedi![]()