İntsgram küfür

Umutgs1905

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
27
İntsgramdan küfür edildi ss aldım nereye şikayet edebilirim acaba ne zaman işleme koyulur

kmurat

Dekan
Reaksiyon puanı
3,909
İstagram'da bir şikâyet butonu gibi bir şey yok mu? (Kullanmadığım için soruyorum)

beleşadam

Profesör
Reaksiyon puanı
907
Üzgünüm ki böyle bir şey yapman imkansız. 1. olarak instagram türk şirketi değil yani büyük ihtimal türkçe bilen bir çalışanı yoktur zaten ingilizce çalışana ulaşamassın bile, 2. olarak zaten 7/24 küfür ediliyor tonlarca küfürün içinden bi senin bulduğun küfürü yazan kişiyimi engellesinler? üzgünüm dostum, dünya düşündüğün kadar ne yazıkki adil değil.

Umutgs1905

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
27
İstagram'da bir şikâyet butonu gibi bir şey yok mu? (Kullanmadığım için soruyorum)
Şikayet Butonu var tabi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Üzgünüm ki böyle bir şey yapman imkansız. 1. olarak instagram türk şirketi değil yani büyük ihtimal türkçe bilen bir çalışanı yoktur zaten ingilizce çalışana ulaşamassın bile, 2. olarak zaten 7/24 küfür ediliyor tonlarca küfürün içinden bi senin bulduğun küfürü yazan kişiyimi engellesinler? üzgünüm dostum, dünya düşündüğün kadar ne yazıkki adil değil.
Ss aldım ama bana kanıt olmaz mı

kmurat

Dekan
Reaksiyon puanı
3,909
Kişinin kimliğini biliyorsan, hakaret davası açabilirsin. Tabii Türkiyede yaşıyor olmalı.

theterminator92

Doçent
Reaksiyon puanı
252
Polisi boş işlerinizle meşgul etmeyin. Sanal alemdeki hakaretleride ciddiye almayın, si,zin annenize hakaret edildiğinizde annenize öyle bir şey olmayacak. Sosyal medyada her hakaret edeni dava etsek sosyal medyada adam kalmaz.

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
İntsgramdan küfür edildi ss aldım nereye şikayet edebilirim acaba ne zaman işleme koyulur

Küfür olayı öyle örtbas edilecek bir olay değildir, öncelikle inst. şikayet et butonu varsa (kullanmadığımdan bilmiyorum) kullan ve siber zorbalık kapsamında aşağıdaki adrese şikayet et, korkma ve çekinme :) Eğer küfürler devamlı ve çok çok ağır ise polis ihbar sanal suçlar kısmına da ihbarda bulunabilirsin. Polis olayı değerlendirip yasal işlem bile başlatabilir hatta kamu davası bile açılabilir küfürcü şahıs hakkında...

Eğer sürekli bir küfür veya taciz olayı varsa:

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
Devlete taşıyabilirsin daha önceden çok gördüm ceza alanda gördüm tabi ki fakat şansın çok az onu söyleyeyim. Pek ilgilenmiyor devletimiz bu konularda , torpilli biri olmadığın sürece.

Şikayet edebilirsin instagramda..

kmurat

Dekan
Reaksiyon puanı
3,909
Suç duyurusu "savcılığa" yapılır.

Reaksiyon puanı
16,128
Karaktersizin biri olmali savci gerekeni yapar kimse kimseye küfür,hakaret etme hakkı yok.

astegon

Profesör
Reaksiyon puanı
1,361
Yorumu ya da mesajı şikayet edin. Instagram da türk çalışanlar var yani facebook diyelim