İnternetten yasal film indirin

Bu konuyu okuyanlar

warkortali

Müdavim
Emektar
Katılım
14 Kasım 2006
Mesajlar
3,735
Reaksiyon puanı
181
Puanları
63
filmzz7ol9.jpg


Paylaşım istemcisi BitTorrent ücretli resmi site başlattı.Paylaşım programlarının önde gelenlerinden BitTorrent, anlaşmaya vardığı 20th Century Fox, Lions Gate, MTV Networks, Paramount Pictures, Warner Bros, Home Entertainment ve MGM gibi büyük film şirketlerinin, yapımlarının internet üzerinden ücret karşılığında indirilmesine olanak sağlayan web sitesini başlattı.


BitTorrent yayınladığı açıklamayla anlaşmaya vardığı yapımcı şirketler listesine son olarak MGM’i de eklediğini belirterek, “[size=10pt]bittorent.com[/size]” sitesinde 5 binden fazla film, televizyon dizisi, video oyunu ve müzik klibi sunacağını bildirdi.

Bazı içeriklerin ücretsiz ve koruma yazılım olmaksızın, ancak büyük çoğunluğunun kiralık ya da satılık olacağını belirten paylaşım sitesi BitTorrent, özel filmlerin DVD’ye kopyalama izni olmaksızın 3,99 dolar ve katalogdaki diğer filmlerin 2,99 dolar, televizyon dizileri ve müzik kliplerinin 1,99 dolar ücret karşılığında indirilebileceğini açıkladı.

İnternette korsan film, tv dizisi ve müzik paylaşımının yapıldığı başlıca yazılımlardan BitTorrent 2001’den bu yana dosya paylaşımcılarının hizmetinde bulunuyor.

Büyük film şirketlerinin açtığı davalar üzerine daha yasal bir yaklaşım benimseyen BitTorrent, internet sitesinde Amerika Film Yapımcıları Birliğinin üyesi 7 büyük film stüdyosunun korsan içeriklerini internet sitesinden çıkarmıştı.

[size=10pt]Kaynak[/size]
 

MakeMeBad

Asistan
Katılım
31 Ağustos 2007
Mesajlar
153
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
hehe çok komik adamlar bükemedikleri eli öpüyor demek
bilmeyenler için bir not ekleyim

bit torrent bu paylaşım mantığını/tekniğini sunan ilk programdı,ancak bittorentın kapatılmasından sonra torrent mantığını kullanan bir çok program piyasaya sürüldü ve torrent yoluyla bu tür içerikler hala indiriliyor
şu an en iyi olanda benim fikrimce utorrent programı herkese tavsiye ederim :)
 

m1903

Müdavim
Katılım
15 Ağustos 2007
Mesajlar
2,870
Reaksiyon puanı
8
Puanları
38
Bu zaten uzun süreden beri var.Ayrıca haberin yayınlanma tarihine bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız :D
Kod:
İnternetten Yasal Film İndirmek Artık Mümkünı
 Kategori: Internet | 0 Yorum | 220 Okunma | Yazan: TeknoMania | 05 Mart 2007
 

warkortali

Müdavim
Emektar
Katılım
14 Kasım 2006
Mesajlar
3,735
Reaksiyon puanı
181
Puanları
63
Sanırım bu uygulama marttan da önce şubat ayından bu yana olmalı, merak etmeyin bilincindeyim. Yalnız bu bölümde böyle bir haber yoktu bende paylaşmak istedim ve bu yeni bir uygulamadır diyede bir not düşmedim :) yinede ilginiz için teşekkür ederim.

Bu arada bilmeyen arkadaşlarımız olabilir onları unutmayalım.
 
Üst