İnternetten tv izlerken görüntü net degıl

CALIYAKALI

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Merhaba Arkadaşlar

Ben internetten tv izlerken insanların yuzu net degıl.(görüntü)Bir net oluyor bir olmuyor? Bunu nasıl duzeltebilirim ?

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Tipik cevap: Ekran kartının sürücü yazılımını tekrar yükle veya güncelle.

:D

Miroğlu_80

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Bende izliyorum görüntü trt haricinde dğer kanallar pek iyi değil ekran kartıyla alakalı olması lazım...

CALIYAKALI

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Ekran kartının cdsiyle tekrardan mı kurayım ? Bunu kurarken program ekle kaldırdan kaldırdıktan sonra mı kurayım ? Güncellede nası guncellecegim ?

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Veya tv kartı. :)

Sen tüm sürücü yazılımlarını güncelle arkadaşım. :D Zaten herkes bir sürücüden bahseder birazdan. :D

Düzenleme: İşletim sistemin ne?

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
İşletim sistemim xp

Bilgisayarım'a sağ tıkla. Yönet'ten, Aygıt Yöneticisi'ni seç. Oradan Görüntü bağdaştırıcıları'na tıkla. Aşağıdan ekran kartını seçip sağ tıkla. Sürücü Yazılımını Güncelleştir... de ve otomatik olarak işlemin yapılmasına olanak sağla veya ekran kartının sitesinden son sürümünü indir.

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Televizyonu direk internet sitesinden izlemeye çalışıyorsan ekran kartında sorun olmayabilir, birçok kanalın görüntüsü kaliteli değildir zaten.

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Ne alakası var ekran kartıyla sistemle arkadaşlar. Zaten görüntü kötü. O görüntünün boyutu cep telefonu ekranı boyutunda. Biraz büyütünce kötüleşiyor.

WarriorEagle

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Ne alakası var ekran kartıyla sistemle arkadaşlar. Zaten görüntü kötü. O görüntünün boyutu cep telefonu ekranı boyutunda. Biraz büyütünce kötüleşiyor.
evet sorun falan yok yani internetten görüntü hep öyle oluyo tv izlemek için tv kartı al...cam gibi izle...

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Başlıkları daha açıklayıcı yapalım lütfen !

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
ve başlık daha nasıl olabilir söylermisin sadece mesaj yazmak için parmaklarını yorma

Sevgili arkadaşım görüyorsan başlık Peter arkadaşımız tarafından tekrar düzenlenmiş ! Hakim olmadığınız konularda cevap vermemenizi tavsiye ediyorum ayrıca.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
işletim sistemim xp/amd ne demek oluyor ben XP diye bir sistem var bilirdim:D yoksa amd de mi sistem geliştiriyor:D

ve başlık daha nasıl olabilir söylermisin sadece mesaj yazmak için parmaklarını yorma

Bence sen de fazla şansını zorlama. Forum içi huzursuzluğa gerek yok. :)

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
işletim sistemim xp/amd ne demek oluyor ben XP diye bir sistem var bilirdim:D yoksa amd de mi sistem geliştiriyor:D

Başlık ilk açıldığından beri "İnternetten tv izlerken görüntü net degıl" buyduysa yani hiç editlenmediyse gayet açıklayıcı :thumbup1::)

edit: başlık peter arkadaşımız tarafından editlenmiş ilk başlığı görmediğim için(yorum yapmışım konuya daha önce ama başlığa dikkat etmemişim o zaman :D) yorum yapamıyacam.

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Sevgili arkadaşlarım eğer görüyorsanız ilk mesajın altında
Konu Peter tarafından (04-10-2009 Saat 00:26 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Başlık düzenlendi.
yazıyor.

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
öyle alakasız cevaplar gördüm ki arkadaşım senin internet hızın 1 megabit zaten saniyede sana nekadar kaliteli görüntü aktarımı yapılabilir ki zaten:thumbdown: