İnternetten Telefon Alınır mı?

HANGİ SİTE

• TRENDYOL

Kullanılan: 4 13.8%
  • HEPSİBURADA

Kullanılan: 25 86.2%

• Kullanılan toplam oy
    29

bonusman

Asistan
Reaksiyon puanı
14

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
satıcı Hepsiburada (Pepsi burada yok diyesim geldi...)olunca sorun olmaz trendyol önerilmiyor...

Reaksiyon puanı
6,373
Satıcı hepsiburada yapınca 4800 tl oluyor bütçemi aşıyor bu satıcıdan alsam sorun yaşar mıyım
En güveniliri satıcıyı hb olarak seçmek olur. O satıcı ne kadar güvenilir bilemem ama bütçeyi aşsa bile güvenlik ve kazıklanma riskini azaltmak için satıcıyı hb seçmenizi öneririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

(Pepsi burada yok diyesim geldi...)
??????

bonusman

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Arkadaşlar benim bir sorum daha olacaktı satıcısı hepsiburada olan s10enin fiyatı 4800 bu fiyat düşer mi?

yaltunay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
hepsiburada bu konuda çok iyi diğer sitelere göre pahalı da olsa tercih sebebi

umit4421

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,114
Arkadaşlar internetten s10e almayı düşünüyorum.Bir sorun çıkar mı diye de korkuyorum.Şu anda elimde 2 tane site var biri hepsiburada diğeri trendyol hepsiburada linki:Samsung Galaxy S10e 128 GB (Samsung Türkiye Garantili) Fiyatı trendyol linki: Samsung Galaxy S10e 128 GB (Samsung Türkiye Garantili) | Trendyol Arkadaşlar siz bu sitelerden alır mıydınız? Alırsanız hangi siteden alırdınız?Teşekürler şimdiden
hangisi ucuzsa ordan bilindik sitelerden aldığınız sürece bir sıkıntı olmaz. n11 yi tavsiye ederim.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Arkadaşlar internetten s10e almayı düşünüyorum.Bir sorun çıkar mı diye de korkuyorum.Şu anda elimde 2 tane site var biri hepsiburada diğeri trendyol hepsiburada linki:Samsung Galaxy S10e 128 GB (Samsung Türkiye Garantili) Fiyatı trendyol linki: Samsung Galaxy S10e 128 GB (Samsung Türkiye Garantili) | Trendyol Arkadaşlar siz bu sitelerden alır mıydınız? Alırsanız hangi siteden alırdınız?Teşekürler şimdiden
İnternetten alacağına telefonundan al daha iyi.İnternette ne döndüğünü bilmiyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar benim bir sorum daha olacaktı satıcısı hepsiburada olan s10enin fiyatı 4800 bu fiyat düşer mi?
Düşmez artabilir.

Mehmet.habil

Asistan
Reaksiyon puanı
35
Bende anneme hediye olarak hepsiburada'dan galaxy A50 almıştım satıcı bittibitiyor diye bi firma kargom 2 günde gelmişti paketleme iyi 7 ay oldu hiçbir sıkıntı çıkmadı.

bwr

Doçent
Reaksiyon puanı
758
Amazon öneriyorum; çoğu kişi Hepsiburada demiş ancak Hepsiburada'nın iade hakkında şikayetlerini duymadınız sanırım? Satıcı özellikle Hepsiburada olursa iade ihtimaliniz çok daha düşük. Ha alacaksanız da telefon elinize ulaştıktan sonra kurulumu yapın ancak sim kart takmayın. Özelliklerinin %100 çalıştığından emin olup sim kartınızı takın aksi halde sim kartınızı taktığınızda telefonun imeisi ile eşlenir ve cihaz 2.el kategorisine girer. Bu yüzden de keyfi iade durumunda Hepsiburada ürünü iade almaz, bozuk bir bölgesi olursa siz sim kart takmamış olsanız bile sizden önce servis raporu ister ardından da onaylanacağı yine %100 kesin olmaz. (Amazon önermemin sebebi iade koşulları/30 gün iade hakkı.)

Son düzenleme:

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
hocam kullanıcı deneyimlerinizi aktarırsınız değil mi bende ablam için RN9 Pro düşünüyorum
Kesinlikle, açacağım böyle bir konu ve deneyimlerimi aktaracağım büyük ihtimalle bayramdan sonra elimde olur.

panzr

Profesör
Reaksiyon puanı
1,483
Ben Hepsibuarda'dan alırdım. Daha güvenilir olduğunu düşünüyorum.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Kesinlikle, açacağım böyle bir konu ve deneyimlerimi aktaracağım büyük ihtimalle bayramdan sonra elimde olur.
şimdiden hayırlı olsun hocam benim ablamda Sony inadından kurtulsa süper olacak günümüzde çıkan hiçbir telefonu beğenmiyor hocam cidden anlamakta güçlük çekiyorum artık

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Ben Hepsiburadadan Telefon Aldım Sorun Yok

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
şimdiden hayırlı olsun hocam benim ablamda Sony inadından kurtulsa süper olacak günümüzde çıkan hiçbir telefonu beğenmiyor hocam cidden anlamakta güçlük çekiyorum artık
Teşekkür ederim, sizede yeni telefonunuzda hayırlı olsun şimdiden, umarım ablanız Sony aşkından vazgeçer. Sony fanboyu sanırım. ??

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Teşekkür ederim, sizede yeni telefonunuzda hayırlı olsun şimdiden, umarım ablanız Sony aşkından vazgeçer. Sony fanboyu sanırım. ??
Hocam benim telefon sıkıntım yok ben Kasım 2019'da İPhone 5s'ten Mİ9T'ye geçtim çok memnunum fakat ablam 2017'den beri Xperia XA kullanıyor amiral gemisi de değil neyini bu kadar sevdi anlamıyorum ki Sony'nin Türkiye'den çekilmesini de ülkemizdeki İPhone fanboylarına bağlıyor neden çekildiğini de bilmiyor boş yapıyor işte
benim anlamadığım şey yeni telefona geçmem gerek diyor telefon donuyor kasıyor uygulama çekmecesine girerken özellikle bataryam yetmiyor diye ağlıyor bütçesine ve beklentilerine göre RN9 Pro öneriyorum sırf ekranı büyük diye beğenmiyor artık cinnet geçiriyorum 4 ay da benim telefona çöktü benim Mİ9T'yi de beğenmedi neymiş video performansı kötüymüş yeter gari ne hali varsa görsün ben ablamın Sony inadını çekmek zorunda mıyım ?
Ben madem Sony çok istiyon o zaman yurtdışından Xperia I Mark 2 al dedim pahalı diye istemiyor :D

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Hocam benim telefon sıkıntım yok ben Kasım 2019'da İPhone 5s'ten Mİ9T'ye geçtim çok memnunum fakat ablam 2017'den beri Xperia XA kullanıyor amiral gemisi de değil neyini bu kadar sevdi anlamıyorum ki Sony'nin Türkiye'den çekilmesini de ülkemizdeki İPhone fanboylarına bağlıyor neden çekildiğini de bilmiyor boş yapıyor işte
benim anlamadığım şey yeni telefona geçmem gerek diyor telefon donuyor kasıyor uygulama çekmecesine girerken özellikle bataryam yetmiyor diye ağlıyor bütçesine ve beklentilerine göre RN9 Pro öneriyorum sırf ekranı büyük diye beğenmiyor artık cinnet geçiriyorum 4 ay da benim telefona çöktü benim Mİ9T'yi de beğenmedi neymiş video performansı kötüymüş yeter gari ne hali varsa görsün ben ablamın Sony inadını çekmek zorunda mıyım ?
Ben madem Sony çok istiyon o zaman yurtdışından Xperia I Mark 2 al dedim pahalı diye istemiyor :D
Realme 6'yıda çok fazla öneriyorlar isterseniz birde onu gösterin belki onu beğenir. Yada mi note 10 lite ve realme 6 pro.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Realme 6'yıda çok fazla öneriyorlar isterseniz birde onu gösterin belki onu beğenir. Yada mi note 10 lite ve realme 6 pro.
Mİ Note 10 Lite'ı kuzenim ve ben önerdik ekranını yine büyük buldu fiyatını da çok pahalı buluyor valla bu kafa ile giderse yeni telefona geçemez sanki pazardan domates salatalık seçiyor :D