İnternetten para kazanmak gerçekten zor mu? [Videolu]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cnetworks

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Video'da internetten para kazanmanın kolay olmadığından bahsediliyor.
Gerçeklerin vurgulandığını da düşünüyorum sizin görüşleriniz nedir?

http://youtu.be/th001HtXrSo

Bir fikir alış verişi yapalım mı ?

XuSeR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Evet internetten para kazanmak öyle kolay bir iş değildir.

Her yerde bir sürü konu açılır yok şu şekilde para kazanın yok bu şekilde para kazanın türünden. Bunlar zor işler.

Eğer güzel bir fikir bulabilirseniz ve bunu web ortamında iyice tanıtabilirseniz google adsense'den başka kazançlı bir kapı yok.
Ancak Adsense'i Türkçe içerikli bir sitede kullanarak pek gelir elde edemezsiniz. Çünkü Türk reklam verenler ingilizce reklamverenlere oranla tıklama başına düşen ödemeyi kısarlar. İngilizce reklam veren tık başına 20 cent ila 1 dolar ve üzerine kadar çıkabiliyorken Türk reklam verenlerde bu rakam azami 20 cent'i bulmaktadır.

Bux.to adbux gibi linke tıklayarak size ödeme vaad eden sitelerden de referans sayınız çok olmadığı müddetçe kazanmanız çook uzun zaman alır. Ayrıca bu tür sitelerin ödeme yapacağı da meçhuldür. :)

kuranyi_199

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ptc sitelerinden kazanmak zor. Daha önce upload sayesinde iyi gelirler sağlıyorduk fakat ödeme yapan upload sitesi kalmadı. Özellikle wupload ile inanılmaz derecede gelir sağlıyordum. Şimdi ise sadece link kısaltarak para kazanıyorum. Şuan da bana en cazip geleni bu..

cnetworks

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Her ikinize de katılıyorum, internet üzerinden gelir elde edebilecek birçok alan var lakin işini iyi bir şekilde yaparak güzel gelir elde etmek isterseniz öncelikli olarak e-ticaret tavsiye ediyorum.

Bunun dışında XuSer'in de dediği gibi ingilizce alt yapıya sahip güzel bir wordpress blog sistemi ile iyi gelirler elde edilbiliyor tabi videoda da anlattığım gibi iyi bir ziyaretci oranı yakalamanız gerek.

Coulers79

Asistan
Reaksiyon puanı
50
Reklam alanı doğrulanmıyor bir türlü. Gösterim var satış yok. Blogtan satış zor hele ki TR'de.

mahkum_09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
neden ben ikisde gerçekleştirdim sanırım kulanmayı pek alışmadığımızdan olabilir ki gösterim daha iyi para kazandırıyor

northpower

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bi bakmak lazım adsense bi kere banladı mı bi daha açmıyor zaten. sinir oldum blogumu öğrencilerim ziyaret etmiş bir sürü de reklama tıklamışlar bazıları okuldan bazıları evlerinden. google banladı tabi mail attım defalarca ama cıkk. yapcak bişey yok. komple yeni site yeni hesap lazım gibi.

cnetworks

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Konuda çeştili alanlardan fikirlerde bulunulmuş fakat ben ptc siteleri ile bir yere gelebileceğinizi düşünmüyorum arkadaşlar bu işi düzgün bir şekilde yapmak isterseniz videoda da anlatıldığı gibi e-ticaret siteleri ağır basmakta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...