14 Aralık 2021 #1 M MertOwO Öğrenci Katılım 14 Aralık 2021 Mesajlar 1 Reaksiyon puanı 0 Puanları 1 Yaş 18 Merhaba ben internetten oyun canlı yayını açıp para kazanyorum bu günahmıdır ? (Oynadığım oyunda kumar ve dinin yasakladığı şeyler bulunmamakta)
Merhaba ben internetten oyun canlı yayını açıp para kazanyorum bu günahmıdır ? (Oynadığım oyunda kumar ve dinin yasakladığı şeyler bulunmamakta)
16 Aralık 2021 #2 kosi Doçent Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 710 Reaksiyon puanı 401 Puanları 63 Yaş 22 MertOwO dedi ki: Merhaba ben internetten oyun canlı yayını açıp para kazanyorum bu günahmıdır ? (Oynadığım oyunda kumar ve dinin yasakladığı şeyler bulunmamakta) Genişletmek için tıkla ... Hayır günah değil,sonuçta emek harcıyor ve karşılığını alıyorsun.
MertOwO dedi ki: Merhaba ben internetten oyun canlı yayını açıp para kazanyorum bu günahmıdır ? (Oynadığım oyunda kumar ve dinin yasakladığı şeyler bulunmamakta) Genişletmek için tıkla ... Hayır günah değil,sonuçta emek harcıyor ve karşılığını alıyorsun.