İnternetten Kolay Para Kazanma

merrmuss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
En ilgimi çeken sitelerden biri de bu. Siteye günde 1 kere girip 2 tık yapmanız yetiyor. Günde 2 puan kazanıyorsun ve bu puanlarla sitedeki hediyelerden alabiliyorsunuz. Örneğin 30 puana flashbellek, 60 puana
Sony kulaklık, 180 puana Steelseries mouse, 1500 puana Iphone 6 alabiliyorsunuz. Tek sorun stok sıkıntısı. Ürünleri stoğa ayda 1 sokuyorlar ve hızlı olup tükenmeden almalısınız.

Site linki: Register || Gokano.com

berkara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım hiç o sistemlerle boşa vaktini harcama. Satış ortaklığı sistemini kullan. Satış ortaklığı nedir nasıl kullanılır bu sistemden nasıl para kazanılabilir öğrenmek istersen buraya tıklayarak bu blogdaki makaleleri inceleyebilirsin.

serwan276

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba internetten para kazanma yolları adı altında nette yüzlerce başlık gezmekte ancak bu rakamlar genellikle komik rakamlar(0.001 $ gibi ) şu ara bir arkadaşımın önerdiği bir alışveriş sitesinin sistemi hoşuma gitti ve paylaşmak istedim böylelikle karşılıklı win win sağlayabiliriz.
Sistem şu şekilde işliyor.Siteye girip facebook ya da google hesabınızla bağlanabiliyorsunuz.Burada invite friends seçeneği ile sizin referans linkinizi içeren bir davet gidiyor arkadaşlarınıza.Bu davet yoluyla sisteme üye olan her arkadaşınız için 1000 puan kazanıyorsunuz.Arkadaşlarınızın üye olması yeterlidir.Alışveriş yapmalarına gerek yok. 10 000 puan kazandığınızda sistem size 8 $ ödüyor bu adımdan sonra 20 000 puan için 18 $ ödüyor yani 20 üye.
boş vakitlerde uğraşıp para kazanmanıza vesile olabilecek bir sistem.Herkese bol kazançlar .Verdiğim referans linkinden üye olursanız bana da bir teşekkür mahiyetinde olacaktır :)

https://yroo.com

blabla54

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar bir süredir PTC siteleriyle ilgileniyorum. Araştırmalarım sonunda size iki tane sağlam site verecem. Bu siteler ödemeleri anında yapmaktalar.

1. Ultibux sitesi yeni üye oldum bu siteye ref tıklamalar gerçekten tatmin edici. Tıkladığınız reklamlardan şimdilik günlük kazanç 0,035-0,040$ gelmektedir.

Referans linkimle üye olursanız sevinirim beraber kazanarız ve bana kazandırdıklarınızın %50'sini size geri ödeyeceğim. Gmailden ekleyebilirsiniz (asevin223@gmail.com) isterseniz daha fazla bilgi almak için ve size geri ödeyeceğimi kanıtlamak için şimdiden kolay gelsin. :)

Referans Linkim : http://www.ultibux.com/

2. Useclix sitesi ; bir aydan beri üyeyim ve PTC siteleri arasında en iyisi diyebilirim. Üyeliğim 1 ay olmasına rağmen 1,5 dolar kazanıyorum tabi aldığınız reflere bağlı olarak daha da artacaktır bu oran. Ref tıklamaları gerçekten çok iyi derecede. Çok uzatmayacağım gerekli bilgiyi almak için dediğim gibi gmailden ekleyebilirsiniz.
Referans linkimden üye olursanız sevinirim kolay gelsin bol kazançlar :)

REFERANS LİNKİM : https://useclix.com/index.php

eznar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar bende yaklaşık 15 gündür PTC siteleri ve internetten nasıl para kazanılacağı hakkında araştırmalar yapıyorum. Trafficmonsoon dan 15 günde sadece 1 referansla 7 dolar civarında para biriktirdim ve paypal hesabıma yolladılar, bu sitenin en iyi yanı referansınızla kayıt yaptırdığınız kişi ne kadar kazanırsa aynı miktarı size de veriyor olması, mesela altınızda 10 tane referansınız var diyelim ortalama herkes günlük 0.20 dolarlık reklam seyreder ise günlük 2 dolar reflerinizden kazanıyorsunuz. ne kadar çok refiniz varsa kazancınızda o kadar artıyor. bu sitede dikkat etmeniz gereken tek şey 24 saat dolmadan 10 adet 20 şer saniyelik reklam seyretmenizi istiyor, bu reklamları seyretmez iseniz reflerinizden kazanamıyorsunuz. benim referans linkimde aşağıdadır üye olursanız sevinirim. bol kazançlar dilerim. TRAFFİCMONSOON ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

maykusta123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yeni açılan termclix sitesini tavsiye ederim ilk gelenlere gold üyelik verdiler diğer ptc sitelerine göre çok daha kısa sürede yüksek miktarlar kazanabiliyoruz buda sitenin linki arkadaşlar buyrun: TermClix!