İnternetten hd olarak canli yayin izlemek istiyorum.ekran sürekli yeşil yeşil oluyor.

mehmetky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba;
konu başlığım biraz şarkı nakaratı misali oldu (bak yeşil yeşil) dercesine :)
sıkıntım şu herhangi bir kanalın canlı yayın sayfasını açıyorum. ama yeşil yeşil oluyor ekran . yalpalanıyor.ses var. bu sorun explorer ve firefox da yaşıyorum ama chorme da yaşamıyorum. explorer ve fırefox da donanım hızlandırma diye bir seçenek çıkmıyor.mouse sağ tıkladığımda.yardımınızı bekliyorum.ekran görüntüsü de koyuyorum size. tam ekran yeşil gözüküyor ama ekran gidip geliyor.nasıl anlatayım bilemedim.ustalar yardımm...

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
merhaba;
konu başlığım biraz şarkı nakaratı misali oldu (bak yeşil yeşil) dercesine
001_smile.gif

sıkıntım şu herhangi bir kanalın canlı yayın sayfasını açıyorum. ama yeşil yeşil oluyor ekran . yalpalanıyor.ses var. bu sorun explorer ve firefox da yaşıyorum ama chorme da yaşamıyorum. explorer ve fırefox da donanım hızlandırma diye bir seçenek çıkmıyor.mouse sağ tıkladığımda.yardımınızı bekliyorum.ekran görüntüsü de koyuyorum size. tam ekran yeşil gözüküyor ama ekran gidip geliyor.nasıl anlatayım bilemedim.ustalar yardımm...

Ekran kartınızın sürücüsünü güncelleştirin.

Codec paketini indirip kurun.. sorun düzelecektir..

http://www.free-codecs.com/download_soft.php?d=7478&s=775&r=

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Herşeyden önce flash playerı güncelleyin.. Chrome da flash player yerleişik olarak geldiği için onda sorun yaşamıyorsunuz.. Önce İE için flash player kurun sonra diğer tarayıcılar için kurun muhtemelen düzelecektir..

Bana flash player sorunu gibi geldi..

mehmetky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
flash güncelledim ama nafile..sorun devam ediyor.codec de işe yaramadı...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

lütfen yardım ya....

ekran kartım güncel...
en son drıverı indirdim kurdum sitesinden.codec de yükledim ama olmuyor

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Acaba sistem bilgilerinini yazarmısın. Sistemi kapsamlı bilgi veren bir program ile "Speccy" adlı programı deneyebilirsin. Sonra bilgileri paylaşırsan daha açıklayı yorumlar gelir. Masaüstümü, laptop,notbook vb. hangi tür cihaz kullanıyorsun ?

stttntnzn

Asistan
Reaksiyon puanı
2
chrome'da yaşamamış olman ekran kartıyla ilgili bi sorun olmadığını gösteriyor. yani çalıştırınca çalıştırabiliyor yani. chrome'un diğer ikisinden ayrı özelliği flash gömülü geliyor. diğerlerine flashı kendin kuruyon sonradan. burdan yola çıkarak oyumu "flash player sorunlu"dan yana kullanıyorum.
donanım ivmesi olayına gelince, flashı sağ tıklayamıyorum demişsin.belki (hatırladığım kadarıyla vardı öyle bişeyler) firefoxta about:config sayfasında bi ayarı vardır gpu acceleration fln bi bak oralara derim

mehmetky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
notebook Intel core i5 işlemcili ati radeon mobile 500x ekran kartı var. Windows 8 işletim sistemi var üstünde.
64x işlemci -

ne denediysem uğraştıysam olmuyor. uzman üyelerden yarıdm rica ediyorum...

denedim ama sonuç yok.

chrome'da yaşamamış olman ekran kartıyla ilgili bi sorun olmadığını gösteriyor. yani çalıştırınca çalıştırabiliyor yani. chrome'un diğer ikisinden ayrı özelliği flash gömülü geliyor. diğerlerine flashı kendin kuruyon sonradan. burdan yola çıkarak oyumu "flash player sorunlu"dan yana kullanıyorum.
donanım ivmesi olayına gelince, flashı sağ tıklayamıyorum demişsin.belki (hatırladığım kadarıyla vardı öyle bişeyler) firefoxta about:config sayfasında bi ayarı vardır gpu acceleration fln bi bak oralara derim

sonuç aynı sorun devam..

Acaba sistem bilgilerinini yazarmısın. Sistemi kapsamlı bilgi veren bir program ile "Speccy" adlı programı deneyebilirsin. Sonra bilgileri paylaşırsan daha açıklayı yorumlar gelir. Masaüstümü, laptop,notbook vb. hangi tür cihaz kullanıyorsun ?

notebook Intel core i5 işlemcili ati radeon mobile 500x ekran kartı var. Windows 8 işletim sistemi var üstünde.
64x işlemci -

Nereden izliyosun ? bana da söyle ben de izliyim
reklam olur diye veremem

mehmetky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sorunum yeşil ekran hala devam ediyor...yardımmmmmm

ronaldinho62

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sorunum yeşil ekran hala devam ediyor...yardımmmmmm
Aynı sorunu bende yaşıyordum ve sonunda çözümü buldum. İnşAllah bu mesajımla birlikte bizler gibi bu konuda sıkıntı çekenler sorunlarını giderebilirler.

Kısaca anlatmak gerekirse gidip gelen ya da ekranı yeşil olan playerın üstüne sağ tıklayıp donanım hızlandırmayı kapatıyoruz. Yani yanındaki tiki kaldırıyoruz. ( Resimdeki gibi )
http://i.hizliresim.com/XWyrAO.png

Sonra sayfayı yenilediğimizde sorun ortadan kalkmış oluyor.

Bu kısa anlatımdan bir şey anlamadım video olarak istiyorum diyorsanız bu da video linki :

http://www.youtube.com/watch?v=GCQCLoXjKJI