İnternetteki Derbi Geyikleri :)

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Fenerbahçe bir kez daha Galatasaray'ı Kadıköy'de yendi ve internette derbi geyikleri dönmeye başladı.. işte "6 çayına bekleriz"den başlayan o geyikler..

66058.jpg

Fenerbahçeli taraftarlar, G.Saray galibiyetinden sonra internet sitelerinde rakibiyle dalga geçti.

Kazanmanın artık keyif vermediği esprilerinin fazlalığı dikkat çekerken 'Polat'ın saati artık 20.45'i göstermiyor. Fener, G.Saray maçlarına PAF'la çıkacak.. Aslan, Kadıköy'e gelmek yerine 3-0 hükmene razı' yorumları yapıldı

Artık heyecan almaz olduk

FENER'İN Galatasaray'ı Kadıköy'de üst üste 8'inci, ligde de üst üste 6'ncı kez yenmesi Sarı-Lacivertli taraftarların birçok espri üretmesine neden oldu. İnternet sitelerinde gezen yorumlar arasında 'Sürekli kazanmak artık heyecan vermiyor' tarzında olanların yoğunluğu dikkat çekti: 'Böyle derbi olmaz ki' denildi.

3 ihtimalli maç: 2, 4, 6 atarız

İŞTE en ilginç 'Derbi geyikleri':

Her maç 3 ihtimallidir, 6alatasaray maçları dahil; 2-0, 4-0, 6-0...

6 ihtimalli. 1'den 6'ya kadar atarız. Katalog yapalım, seçsinler..

Bir kere de G.Saray maçı üzüntüsü yaşasak. İyice tadı kaçtı..

Aslan'ın Kanarya karşısında titremesinden zevk alıyoruz.

Saymayız, 6 çayına bekleriz

G.Saraylılar, Kadıköy'e gitmemek için Federasyon'a başvurup 'Maçlar 3-0 hükmen olsun' desin.

Semih gol attığı için gerçek Fenerli, kaleci Orkun da gol yediği için gerçek G.Saraylı oldu..

Galatasaraylılar.. Bunu saymayız, sizleri 6 çayına da bekleriz.

Bünyemiz alışık

Adnan Polat yeni bir saat almış. 20.45'i göstermiyormuş.

Sevinmiyoruz. Aslan'ı yenmeye alışık bir bünyemiz var.

Galatasaraylıların yerinde olmayı hiç istemezdim. Yenme ümidi ile değil, fark yememek için geliyorlar Kadıköy'e.

Fener, Galatasaray derbisine PAF'la çıkacak.

Dansın mimarı Carlos

FENERBAHÇE'YE yeni bir vizyon katan Roberto Carlos, sahalarımıza yeni bir sevinç tarzı da hediye etti: Yengeç Dansı...

Deivid'in Galatasaray'a attığı ikinci golden sonra Vederson, Aurelio, Edu ve Semih ile birlikte dansa katılan Sambacı, gösterinin mimarı çıktı. R.Carlos, YouTube'tan izlediği bir klipte gördüğü hareketleri, arkadaşlarına anlattı ve basına kapalı bir idmanda da yaklaşık yarım saat çalışmasını yaptırdı. Brezilyalı yıldız 'Futbol bir şov.. Buna katkı yapmak mutluluk verici' diye konuştu.

Not:Çok komikti paylaşmak istedim :)

Kaynak: http://www.sporsitesi.net/news_detail.php?id=144589

WaterBoy

Profesör
Reaksiyon puanı
5
bi komiklikde ben yapıyım bari

hahahahahahaha (&) (&) (&)

cacar

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Galatasaraylıyım ama tebrikler, hakaret seviyesine ulaşmadıkça böyle esprilerde güzel. Ezeli rekabetin tadını çıkaralım. Unutmayalımki Fenerbahçe olmadıkça Galatasarayın, Galatasaray olmadıkçada Fenerbahçenin tadı olmaz...

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
WaterBoy dedi ki:
bunun neresi komik şimdi zuahahahahaah :@
fenerin lehine yada aleyhine ben severim esprileri cacarında dediği gibi terbiyesizlik boyutuna varmadığı müddetçe ;) hele 8-0 esprileri vardı süper :D

Edit:Eklediklerinde süper hele dram denizli :D ama carlosu aldık belirtiyim ;)

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
haydaaa arkadaşlar ortamı germeyelim espriye ancak gülünür ben benim yazdığımada waterboyun yazdığınada güldüm şahsen ;)