İnternette indirme hızım çok yavaş yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dukkk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşım bence TTnet'in gazabına uğramış olabilirsin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
D smart ın sınırsız internetini kullanıyordum geçen aya kadar 2 saatte kurduğum oyunu şu an 100 Mbps hızla indiriyorum sizce sorun ne olabilir ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar size huawei hg521 i öneriri bende airties air 6372 var huawei 400 kb airties 100 kb modemden modeme değişiyor tp lınklerde hızlıdır deneyebilirsiniz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar size huawei hg521 i öneriri bende airties air 6372 var huawei 400 kb airties 100 kb modemden modeme değişiyor tp lınklerde hızlıdır deneyebilirsiniz.

metas53

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Hızın hep öyleyse indirmelerde modemini bir aç kapa kablolara bak sadece torrent te böyle oluyorsa o başka konu çözümü basit. TTNET hız düşürse bile 3mbit'e düşürür ki aldığın hız baya bi düşük ondan.Bazen hatlarda çalışma olabiliyor tabi en fazla 1-2 gün sürer ondan kaynaklanıyorda olabilir. Bence kablolarında bir sorun olabilir.
Birde hız tesiti yapsana?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benimki 308 / Kb s Diyor İndirmede Sizce İyimi ? :biggrin: :) :laugh: :4: :dil:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynen benim internetim de öyle şu anda 8 mbit internet aldık ama 3 mbit internet sağlanıyor ve 69.75 para veriyoruz ayrıca 30-40 kere aradık çözün bu sorunu diye arama kaydı alıp bizle ilgilenen yok.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ttnet kullanıyorsan internete ttnet hız testi yaz çıkıyor öyle test ediliyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende suan turkcell superonliine var 50mbps download hızı diyo 5 mbps upload hızı diyo ama şuanda indirme hızım 100kb en fazzla 260kb oluyo neden acaba?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim 1 mb de indiriyordu saniyede Şimdi ise 90 kb bu ne ya Deliricem Modeme Reset attım gene bile değişmedi ttnet modemi alınmaz !

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar kafayı yıyecegım yaa masaustunden ındırme yaparken 800kb/s ıle ınıyor ama laptopta aynı ınternetı kullanmama rahmen 60 kb/s zor ındırıyor yardım edın
:cursing:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar eskiden Sniper Elite 3 tabi 15GB dı herhalde 50 dakikaya indiriyordum şimdi 4GB lık bir dosyaya 4 saat istiyor bune ya herhalde TTNET ten demi o ondan kaynaklanıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:helpsmilie:benim ttnet 8 mbit ama bana gelen 0.34 mbps gerçekten öyle

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben daha dün saniyede 2mb indiriyordum şimdi saniyede 300kb indiriyor bunun sebebi ne olabilir
bu sorunu çözmek için internette araştırma yaptım ama kimse bunun çözumunu bilmiyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar ben street fighter 2 indiriyorum ama yavaş iniyor lütfen yardımcı olun. ama 1.242de Takılı Kalıyor.

ertancomputer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ttnet tarafından sağlanan dns leri mi kullanıyorsun yoksa open dns tarzı dns leri mi kullanıyorsun 141 li dns diye google'da arat yada çözüm bulamazsan tekrardan sana uzak masaüstü bağlantısı yapabilirim teamviewer üzerinden şu adresten bana ulaşabilirsin yardımcı olurum. Birde bak bakalım sistem kaynaklarından bilgisayarın dışa paket gönderiyor mu..?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
siz ne diyonuz olm benim internet sınırsız bir şeyi 377kbps de indiriyorum internetim çok yavaş ttnet kullanıyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Biri Yardım ETSİNNNNN lütfen 7 kb hızla 500 mb lik oyun indiriyorum daha %46 8 saat oldu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kafayı yiyeceğim ne torrent ne ida hiç biri fayda etmiyo lütfen kesin çözüm bulun
lanet ttnet hep kazık ya diğerleride pahalı yada çekmez:helpsmilie::angry::ohmy:

A

AhmetEsad

SDN Okuru
Arkadaşlar sorun bende de vardı düzeldi. UTorrent kullanıyorsanız silin veya bilgisayarı o olmadan başlatın. İşe yarıyor denedim haberiniz olsun :D
:laugh:

Oğuz Kaan Aybak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çıldırcam! İnternetim çok yavaş! Az önce 1MB şey indireyim dedim 10 dakika kaldı yazıyor sonra bilinmeyen ağ hatası diyip indirme bitti.

burakdeniz47

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bende superonline kullanıyorum hıztestinde 14mb gösteriyor ama playstoredan indirme yaptığımda hız 200kb lara ve tarayıcıdan indirme yaptığımda 1mb hızlara düşüyor sizce bunun nedeni ne veya neyden kaynaklanıyor olabilir?

ALİ YÖRÜK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynı sorun bende de var arkadaşlar. Dizüstü ve telefonlarda hız testinde 7-8 mb hızı görülürken masaüstünde ise 1,2 ya da 3 mb indirme ve hız testi sonucu görülüyor. TP-LINK ARCHER-T4U modemini kullanıyorum ve sinyal seviyesi iyi. Bilgisayarım i5 6600k 8gb ram 1070 ekran kartını barındırıyor. Sorunun Nedenini bulamadım. Ttnete de suç atamıyorum :) vadedilen hzı diğer aletler kısmen karşılıyor.