Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hızın hep öyleyse indirmelerde modemini bir aç kapa kablolara bak sadece torrent te böyle oluyorsa o başka konu çözümü basit. TTNET hız düşürse bile 3mbit'e düşürür ki aldığın hız baya bi düşük ondan.Bazen hatlarda çalışma olabiliyor tabi en fazla 1-2 gün sürer ondan kaynaklanıyorda olabilir. Bence kablolarında bir sorun olabilir.
Birde hız tesiti yapsana?
aynen benim internetim de öyle şu anda 8 mbit internet aldık ama 3 mbit internet sağlanıyor ve 69.75 para veriyoruz ayrıca 30-40 kere aradık çözün bu sorunu diye arama kaydı alıp bizle ilgilenen yok.
Bende suan turkcell superonliine var 50mbps download hızı diyo 5 mbps upload hızı diyo ama şuanda indirme hızım 100kb en fazzla 260kb oluyo neden acaba?
arkadaslar kafayı yıyecegım yaa masaustunden ındırme yaparken 800kb/s ıle ınıyor ama laptopta aynı ınternetı kullanmama rahmen 60 kb/s zor ındırıyor yardım edın
:cursing:
Arkadaşlar eskiden Sniper Elite 3 tabi 15GB dı herhalde 50 dakikaya indiriyordum şimdi 4GB lık bir dosyaya 4 saat istiyor bune ya herhalde TTNET ten demi o ondan kaynaklanıyor
ben daha dün saniyede 2mb indiriyordum şimdi saniyede 300kb indiriyor bunun sebebi ne olabilir
bu sorunu çözmek için internette araştırma yaptım ama kimse bunun çözumunu bilmiyor
ttnet tarafından sağlanan dns leri mi kullanıyorsun yoksa open dns tarzı dns leri mi kullanıyorsun 141 li dns diye google'da arat yada çözüm bulamazsan tekrardan sana uzak masaüstü bağlantısı yapabilirim teamviewer üzerinden şu adresten bana ulaşabilirsin yardımcı olurum. Birde bak bakalım sistem kaynaklarından bilgisayarın dışa paket gönderiyor mu..?
kafayı yiyeceğim ne torrent ne ida hiç biri fayda etmiyo lütfen kesin çözüm bulun
lanet ttnet hep kazık ya diğerleride pahalı yada çekmez:helpsmilie:hmy:
Arkadaşlar sorun bende de vardı düzeldi. UTorrent kullanıyorsanız silin veya bilgisayarı o olmadan başlatın. İşe yarıyor denedim haberiniz olsun
:laugh:
arkadaşlar bende superonline kullanıyorum hıztestinde 14mb gösteriyor ama playstoredan indirme yaptığımda hız 200kb lara ve tarayıcıdan indirme yaptığımda 1mb hızlara düşüyor sizce bunun nedeni ne veya neyden kaynaklanıyor olabilir?
Aynı sorun bende de var arkadaşlar. Dizüstü ve telefonlarda hız testinde 7-8 mb hızı görülürken masaüstünde ise 1,2 ya da 3 mb indirme ve hız testi sonucu görülüyor. TP-LINK ARCHER-T4U modemini kullanıyorum ve sinyal seviyesi iyi. Bilgisayarım i5 6600k 8gb ram 1070 ekran kartını barındırıyor. Sorunun Nedenini bulamadım. Ttnete de suç atamıyorum vadedilen hzı diğer aletler kısmen karşılıyor.