İnternette gezinirken sayfa kasıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Seyhoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Arkadaşlar google chrome kullanıyorum facebookda gezinirken mause topunu aşağıya indirerek geziniyorum yani o sırada kasmalar oluyor topu indiriyorum 3 4 sn sonra aşağıya iniyor sebebi ne olabilir ? Düzenli olarak bakım disk birleştirmesi falan yapıyorum sürücülerimde güncel ben sorun bulamadım ama sizin görüşlerinizi almak istiyorum

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Kullandığın bi eklentiden kaynaklanıyor olabilir....

kallifurkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekran karti driverini kurmamis olabilirsin belki ayni kasinti baska tarayicilarda oluyormu

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Adblock var sistem özelliklerim intel i3-380M 3 gb ram 1 gb 64bit ekran kartı driverlerim tam olduğunu belirttim

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Adblock var sistem özelliklerim intel i3-380M 3 gb ram 1 gb 64bit ekran kartı driverlerim tam olduğunu belirttim
Kasmasının tahminimce 2 sebebi var sayfa tam yüklenmediği için sen aşşağı inince normal olarak donuyor 2.side donanımlar eski o yüzden oluyordur

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Kasmasının tahminimce 2 sebebi var sayfa tam yüklenmediği için sen aşşağı inince normal olarak donuyor 2.side donanımlar eski o yüzden oluyordur

Donanımlarım pek eski sayılmaz yukarıda belirttim sürücülerimde tam güncel

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Google chrome google play indirme geçmişine girdiğim zaman öyle bir kasma yaşıyorum ki sankı amd sempron işlemci ile BF4 oynamaya çalışmış gibi oluyor :D

oguzhann

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
farklı tarayıcılarda denedin mi aynı sorunlar yaşanıyor mu yaşanmıyorsa java ve flash player yükle, yüklü ise update et yada google chrome u kaldır son güncelini indir ve kur yine olmazsa bunun için düzeltebilecek işletim sistemi için bakım onarım programları var verebilirim.