İnternette dolaşırken Bitcoin kazanın

Samet UCA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,930
Merhaba arkadaşlar. Bugün keşfettiğim bir uygulamayı sizinle paylaşmak istiyorum.
Uygulama chrome tabanlı bir tarayıcı. Ancak en büyük özelliği siz internette dolaşırken CPU gücünüzü kullanıp arkaplanda bitcoin kasabiliyor.

Açıkcası ben arkaplanda bitcoin kasarken sistemin kesinlikle yavaşlayacağını düşündüm ancak böyle olmadı. Ancak sizin CPU gücünüze göre değişiklilik gösterebilir. Sonrasında Azure platformunda bulunan cihazlarımada bu uygulamayı kurarak bitcoin kastırmaya başladım.

Uygulamanın adı CryptoBrowser

Uygulamayı kurup giriş yaptıktan sonra hemen hızını ayarlayabildiğiniz seçenek ile bitcoin kasabiliyorsunuz.
Eğer benim referans numaram ile uygulamayı indirirseniz bana destekte olmuş olursunuz. Sizin kasabileceğiniz bitcoin miktarı etkilenmeyecektir.
Uygulamanın aynı zamanda Android ve iOS versiyonları mevcut. Ne yazık ki Linux dağıtımlarında şuanlık kullanılmamaktadır. Umarım yakında gelir çünkü Windows cihaz kiralamak çok pahalı.

Referans ile indir

Referans olmadan indir

1.gif

Son düzenleme:

vigilantemre

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,958
Bitcoin cüzdanımızı ekliyoruz değil mi. Yoksa tarayıcının kendi hesap açma özelliği mi var

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
Başlık şöyle de olabilirdi;

YOLDA YÜRÜRKEN BİTLİPARA BULUN... :D