İnternette çıkan saçma sapan reklamlar!

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Herkese merhaba! Normalde torrent oyun indirmeyi sevmem ama1 tane akıllı arkadaşımın tavsiyesiyle bir siteden indirdim torrent. Daha sonra pc'de sorunlar oluştu. Örneğin tarayıcı kendi kendine açılıyor ve 3 sekmede ayrı ayrı reklamlar çıkıyor. Ya da bir şeye tıkladığımda örneğin google'dan sdn diye yazıp sitenin linkine tıkladığımda reklam sayfası çıkıyor. Ve en sinir bozucusu durduk yerde sağda solda kutucuklar açılıp reklamlar çıkıyor. Sorunumu nasıl düzeltebilirim? Şimdiden teşekkürler.

tarikk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Pc yi önce virüs programlariyla tarat sonra da anti nalwarebytes gibi program. Larla tarat. Ama önce program ekle kaldir dan o tarihte yuklenmiş bilmedigin programları kaldır.

obfrau

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardesim sen bunların olacagini bilmiyo muydun ugrasmayin su sacma sapan torrent isleriyle. Gidin alin oyunu orjinal hem yapimciya bi faydaniz dokunsun. En azindan pc de steam indirimlerle uygun fiyatlara alinabiliyo. Korsan sektoru de coktu bu torrentler yuzunden. Artik herkes baglatiyo fiberi indiriyo oyunu.

yo£cu

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bende muzdaribtim kombofix falan çare olmadı torrent işine giriyosan bunlara katlanacaksın
Çareformat mı elbet bu işin bi çözümü vardır araştırmak gerek
Ha birde tarayıcıyı kısayoldan değil de ana klasördeki dosyadan çalıştırmayı dene

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Kardesim sen bunların olacagini bilmiyo muydun ugrasmayin su sacma sapan torrent isleriyle. Gidin alin oyunu orjinal hem yapimciya bi faydaniz dokunsun. En azindan pc de steam indirimlerle uygun fiyatlara alinabiliyo. Korsan sektoru de coktu bu torrentler yuzunden. Artik herkes baglatiyo fiberi indiriyo oyunu.
Ya biliyorum da işte ısrar ettiler o kadar ben de 1 kez deneyeyim ne olacak dedim oldu olacağı. :(

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
İyiside var kötüsüde :) Genelde tek kazançları reklam oldukları için abanıyorlar... Bilgisayarında anti virüs yoksa hiç bulaşma zaten gerçi oda bir yere kadar çözüm. Sen tarayıcıya eklenti mi ekledin bilmeden program kaldırda bir baksana bilmediğin bir program var mı?

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Birkaç ekran görüntüsü koyar mısınız ? Bir de mümkünse görev yöneticinizin tüm kullanıcıların işlemlerini gösteren bir ekran görüntüsü.

Sansar667

Profesör
Reaksiyon puanı
526
msconfig den başlangıçta birlikte çalışan bilmediğin programları iptal edebilirsin böylece hem sistemin hızlı açılır hemde virüslü uygulamalar başlangıçta çalışmaz...

yezeer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Genellikle reklamlar java ile çalışır Hangi tarayıcı yı kullanıyorsanız çıkan ekranda javayı kapat reklam sayfası görünmez.