İnternet'in sürekli gitmesi...

spectatar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Genellikle torrent indirirken ve ya bilgisayarı kapatıp açtığımda internet gidiyor ve modemi de açip kapatmam gerekiyor. DNS olarak google dns 8.8.8.8.-8.8.4.4. kullanıyorum. Yoğun internet trafiği aklıma geliyor ama siz ne diyorsunuz sebep ne olabilir? artık kesin bir çözüm bulmak istiyorum çünkü sıkılmaya başladım modemi açıp kapatmaktan :(

tolga.ua

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Bende buna benzer bi sorun yaşamıştım.Bilgisayarı her açtığımda sağ taraftaki internet simgesi sınırlı gözüküyodu ve devre dışı bırakıp tekrar etkinleştiriyodum.Bence Ağ sürücünü güncelliştirmeye çalış markanın sitesine git bak en güncel sürümü indirmeye çalış.Benim formattan sonra öyle bi sorunum kalmamıştı ama onun için atmadım son çare format die düşünme yani :)

spectatar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende buna benzer bi sorun yaşamıştım.Bilgisayarı her açtığımda sağ taraftaki internet simgesi sınırlı gözüküyodu ve devre dışı bırakıp tekrar etkinleştiriyodum.Bence Ağ sürücünü güncelliştirmeye çalış markanın sitesine git bak en güncel sürümü indirmeye çalış.Benim formattan sonra öyle bi sorunum kalmamıştı ama onun için atmadım son çare format die düşünme yani :)

Teşekkür ederim, zaten formatlık hiç bir sorun yok bunun farkındayım , sürücü işini de deniyim. :)

totleben

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Modem kaldırmıyor o kadar bağlantıyı. Modemi bridge moda alıp direk windows üzerinden bağlanırsanız probleminiz çözülür. Veya daha güçlü bir modem almalısınız.

spectatar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Modem kaldırmıyor o kadar bağlantıyı. Modemi bridge moda alıp direk windows üzerinden bağlanırsanız probleminiz çözülür. Veya daha güçlü bir modem almalısınız.

En iyisi yeni modem almak o zaman, teşekkürler :)

Rüstembey

Doçent
Reaksiyon puanı
1
modem arayüzüne girip snr margin değerine bakın birde hızınız hız yüksek snr margin düşükse internet devamlı kopar hatta hiç bağlanmaz.(alt değer 6 diyorlar kopma değeri.... 15 ten yukarı olması gerekiyor.yükseltincede hızınız düşer)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
modem arayüzüne girip snr margin değerine bakın birde hızınız hız yüksek snr margin düşükse internet devamlı kopar hatta hiç bağlanmaz.(alt değer 6 diyorlar kopma değeri.... 15 ten yukarı olması gerekiyor.yükseltincede hızınız d