İnternetin bir anda şaha kalkması

=SOH=GarezZz

Asistan
Reaksiyon puanı
70
Beyler ttnetin 6-8 mb lık paketını kullanan garıban bı vatandasım. normalde hızım 250-400 kb arasııdır hıc bır zaman verım alamadım ttnetten. az once orıgınden oyun ındırecek oldum 5 dk da tam 2.2 gb dosya ındırdı orıgın. bunu fıberle yapmak mumkun anca elımdek ıınternetle bunu ındırmek en az 2.5 saat surmmesı lazımken ben 5 dk da 2 gb dosya ındırdım aynı hızdada devam edıyorum. bu hızı orıgının sunucularına mı borcluyuz orıgındne hep bu sekıl mı oyun ındırıyor mıllet ? bu normal mı ? benım ılk tecrubem orıgın ustunden

=SOH=GarezZz

Asistan
Reaksiyon puanı
70
suan toplasan 10 dk anca oldu tam 7.8 gb dosya ındı vay be suan soktayım. ınternetı test ettım hızım normalde suan 1 megabıte ama ısık hızında ındırıyorum

=SOH=GarezZz

Asistan
Reaksiyon puanı
70
:) bencebu nun ttnetle alakası yok oyunu orıgınden aldıgım ıcın bana yaptıgı bı kıyak gıbı bısı heralde.

=SOH=GarezZz

Asistan
Reaksiyon puanı
70
Önemli!!!! Az once fark ettım dvd dekı dosyaları flasa cekmıstım. orıgını kurup flastankı orıgın setup exe sıne tıklamıstım ve ındırmeye baslamıstı. orıgın aslında dosyayı ınternetten ındırmıyor flasımdakı rar halındekı oyunu cevırıp kendı oyun klasoru ıcıne kaydedıyordu. jeton sımdı dustu yanlıs bılgılendırme olmasın. Moderatorlerden rıcam konuyu sılmelerı. teskkuler sımıden

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
Yaaaa uyanma vakti kalk haydi bu bir ruyaydi