İnternetim kopuyor, modemi resetleyince düzeliyor

kuzgun15

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar merhaba 1 haftadır sürekli internetimde kopma yaşıyorum, arıza kaydı açtığımda herhangi bir sorun bulamıyorlar ve modemin üstündeki tüm ışıklar olması gerektiği gibi yanıyor internet yokken modem arayüzünden modemi yeniden başlattığımda veya modemin arkasından reset atıp tekrar arayüzden kurulum yaptığımda 5-6 saat yine geliyor internet daha sonra tekrar kopuyor modemim
Asus n17u nasıl birşey yapmam lazım yardım edermisiniz.

Constantin87

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,968
Arkadaşlar merhaba 1 haftadır sürekli internetimde kopma yaşıyorum, arıza kaydı açtığımda herhangi bir sorun bulamıyorlar ve modemin üstündeki tüm ışıklar olması gerektiği gibi yanıyor internet yokken modem arayüzünden modemi yeniden başlattığımda veya modemin arkasından reset atıp tekrar arayüzden kurulum yaptığımda 5-6 saat yine geliyor internet daha sonra tekrar kopuyor modemim
Asus n17u nasıl birşey yapmam lazım yardım edermisiniz.
Bende de böyle sorun vardı evin içinde ki kabloda açılma olmuş siyah band ile bir güzel bantladım sorun halloldu pc den başlayıp şöyle bir kabloya göz gezdirsen

kuzgun15

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
hocam sağolun bugün başka bir modemle deneme yapacağım yine aynı sorun olursa o zaman kabloları kontrol edeceğim fakat evin başka yerinden de denedim yine aynı sorun olduğu için direk ev içi hattandır diyemedim bakalım yarın daha sağlıklı bir sonuca varacağım .