excelente
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 17
Arkadaşlar ttnet kullanıyorum..İnternetim 8 mb olan paketten..Modem panelinde internet hızı 799/8132 olarak görülüyor..İndirme hızımda siteye göre 900 ile 1100 kb arasında değişiyor.. Fakat normal olarak siteleri açamıyorum..Facebook , sdn , mynet, haberturk ve daha hiçbir siteye giremiyorum...Adres satırına yazıyorum adresi en az 5 dakika bekliyorum ki site tamamıyla açılsın..bazı siteler hiç açılmıyor..Son 3-4 gündür böyle.Bi türlü anlayamadım nedeni ni..Ayrıca Dns de kullanmıyorum..
Firefox - internet explorer - chrome bu 3 tarayıcıdan da denedim hepsi aynı..
Bir tane örnek resim koyayım buraya..
Bu resimde görüldüğü gibi facebook hiç açılmıyor sayfa adının yanındaki şey sürekli dönüp duruyor.Saatlerce açık bıraksam yine dönecek o öyle...Videolar resimler hiçbişey görünmüyor facede...Fakat sdn sitesi geçte olsa açılıyor..2-3 dk bekledim açılması için..Acaba böyle bişey neden olabilir ??
Firefox - internet explorer - chrome bu 3 tarayıcıdan da denedim hepsi aynı..
Bir tane örnek resim koyayım buraya..
Bu resimde görüldüğü gibi facebook hiç açılmıyor sayfa adının yanındaki şey sürekli dönüp duruyor.Saatlerce açık bıraksam yine dönecek o öyle...Videolar resimler hiçbişey görünmüyor facede...Fakat sdn sitesi geçte olsa açılıyor..2-3 dk bekledim açılması için..Acaba böyle bişey neden olabilir ??