Yardım İnternet Yavaşlığı

batukaan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar son 2 haftadır bilgisayarımda ciddi bir internet sorunu var ama telefonda yok kablosuz bağlanıyorum normalde işte download 27-30 upload 11 cıkarken simdi download 3 upload 3-5 bazen daha düşük çıkıyor bi ara korsan nfs 2 indirmeyi denemiştim virüstenmidir belkide bilmiyorum ama internette olan her şeyi denedim internet aynı kaldı ghz sini değiştim şuyu buyuyla oynadım dns değiştim değişen hiç birşey yok napıcamı bilmiyorum artık tek çare format attım ondada ufak bi iyileşti ama cokta önemli bir iyileşme değiş neden böyle telefonda hızlı pc de yavas birde pc ayarlarında baktıgımda internet hızı 72mbps diyor
{370A7CC7-FFAD-4069-B2CA-DB6FE3D8618D}.png

darkstar

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,492
Virüsle alakası yok, bilgisayarınız modeme uzak sanırım yavaş bağlanıyor. 72Mbit bağlantı ile 11MB indirme hızı normal. Bilgisayardan wifi yi unut deyip tekrar bağlanmayı deneyin. Bir de modemin duruş açısını değiştirin anten açısı sinyal için önemlidir. Bir de bilgisayarınızın yeri değişti mi hiç hep aynı yerde mi?

batukaan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Virüsle alakası yok, bilgisayarınız modeme uzak sanırım yavaş bağlanıyor. 72Mbit bağlantı ile 11MB indirme hızı normal. Bilgisayardan wifi yi unut deyip tekrar bağlanmayı deneyin. Bir de modemin duruş açısını değiştirin anten açısı sinyal için önemlidir. Bir de bilgisayarınızın yeri değişti mi hiç hep aynı yerde mi?
ya bilgisayar ile modemin arasındaki fark el kadar birşey kol değil el ve anteni yok modemin şöyle birşey var ben goodbyeDPI kullanmaya basladım o açıkken bi internet hız testi yapayım dedim download 17-18 upload 11 cıkıyor eskisinden 2 kat yavas olsada yapcak birşey yok problemin kaynağı belli değil birkere pc yi yeniden baslatıyom programın yaptıgı değişikler gidiyo internet geri 2mbps felan alıyor ss teki şeyler mi değişiyo ne oluyor bu bölmeden hiç birşey anlamıyorum bir göz atarmısınız
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam çok garip cıldırıcam simdi modem bilgisayardan evet 1 el kadar uzaklıkta ama arkası hani duvara tahtaya yaslanıyor dedim acaba bi haraket ettireyim masaya yatırdım internet 16mbps oldu download fln yani geri tahtaya dayadım aynı anda internet 2mbps ye düştü sanırım deneme yanılma yöntemiyle modeme iyi bir yer ayarlamaya calısıcam

Ekli dosyalar

• resim_2024-12-20_223236081.png
    resim_2024-12-20_223236081.png
    111.5 KB · Görüntüleme: 5
Son düzenleme: