Yardım İnternet varken wifide bazen kopma oluyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GR7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

GR7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
İnternetim var. Hat değerleri her şey normal. Bilgisayarda hiç gitmiyor. Mobilde de gitmiyor aslında. Sorunun şu, telefonda bazen gidiyor fakat telefonun wifi bağlantısını kapatıp açınca geri geliyor. Modemi yeni aldım. Herhangi bir ayar yapmam falan gerekiyor olabilir mi?
Modemim tp link vn020-f3

volgali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
İnternetim var. Hat değerleri her şey normal. Bilgisayarda hiç gitmiyor. Mobilde de gitmiyor aslında. Sorunun şu, telefonda bazen gidiyor fakat telefonun wifi bağlantısını kapatıp açınca geri geliyor. Modemi yeni aldım. Herhangi bir ayar yapmam falan gerekiyor olabilir mi?
Modemim tp link vn020-f3
Birebir aynı durum. Konu açacaktım, bunu görünce duraksadım. Up

volgali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Modemim tp link vn020-f3
Modem değiştirdim, düzeldi hocam.

AMC

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
845
Kanal vs onunla ilgili problem oluyor genelde telefon modeli önemli.

volgali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Kanal vs onunla ilgili problem oluyor genelde telefon modeli önemli.
Kanal ayarlarını değiştirmiştim arayüzden, değişme olmadı ne yazık ki. Ayrıca telefonda değil, tablette, dizüstü bilgisayarda da kopmalar yaşanıyordu. Kanalları çakışmanın giderilmesi için dediğin gibi değiştirme önerisi vardı ama fayda etmedi. Modemle alakalı sanırım.