Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar yoğun istekler üzerine ve yapılan anket sonucunda forumumuzda İnternet Tarayıcıları / Web Browser bölümü açılmıştır. Tüm üyelerimize hayırlı olsun
Bu site için geç kalınmış başlık ve altbaşlık kısmı. Teknoji sitesinin daha önce düşünmesi gereken bu ayrılmış konu başlığı güzel gelişim göstererek en amatör sitelere bile örnek yapıda olması dileğiyle hayırlı olsun diliyorum.
Web browser ifadesi kaldırılırsa iyi olur, internet tarayıcısı dendiğinde anlamayan biri var mıdır? Sanmıyorum. Dolayısıyla dilimizi katletmenin bir anlamı yok. Eleştiri olsun diye söylemiyorum bunu, yalnızca görünce rahatsız etti beni.
y_ates, yurdumun güzel insanlarından hatrı sayılır bir kesim tarayıcı kelimesini duyunca bildiğimiz tarayıcı (Scanner) anlıyor. Ama Browser denildiğinde heee diyor Küçük de olsa bu yanılsamayı azaltmak için böyle bir isim seçtik. Yoksa ben de senin gibi sadece güzelim Türkçemizi kullanmaktan yanayım
O hatrı sayılır kesime, tarayıcı yerine internet tarayıcısı denilirse bence anlarlar. Zira, ben şu ana kadar anlamayanı görmedim Böyle bir çekince varsa kalabilir tabii ki, ben sadece görüşümü söyledim.