İnternet sürekli düşüyor. Yardım!!!

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Combomax Modem kullanıyordum. Laptop alınca Airmax Kablosuz aldım ve kurulumu yaptım. Masaüstünden kablolu, laptoptan kablosuz bağlanıyorum. Birkaç gün sorunsuz çalıştı. Şehir dışına çıkıp döndüğümde bir süre sonra sürekli internetin koptuğunu gördüm. Kimi zaman saatlerce giriyrum kimi zaman ve çoğunlukla dakika başı reset atmam gerekiyor. Arayıp arıza kaydı bıraktım bir hafta boyunca ama sürekli arızanız giderildi diye not bırakmaktan öteye geçemediler. Evdeki tüm kabloları yeniledim. Splitter aldım fakat değişen birşey yok.
Airmax test aracı modem kurulumu tam ve güncel diyor. Evdeki ana telefon hattında sorun olsa hiç girememem lazım ama ara ara da olsa uzun süreli kullanıyorum. Hat değerlerine baktırdığımda mükemmel deniyor ki kontrol edince evet doğru. iki bilgisayarda da ayrı ayrı modemi kurup denedim fakat ikisinde de hem kablolu hem kablosuz değişen birşey yok. telefon kablosundan direk giriş yapmaya çalışıyorum kimi zaman var kimi zaman yok. yani sabit bir sorun bulabilsem onu düzelteceğim ama yok. bazen WLAN gidiyor, bazen DSL, bazen internet. bu ara herkes internetin yavaşlığından ve sürekli yaşadığım probleme benzer bir problemden bahsediyor. Bu olayı yaşamış ya da yazdıklarım harici çözüm sunabilecek var mı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dedıklerının hepsını bende yaptım aynı sorunu bende yasıyorum
2aydır ttnet yorum yapamıo hep arıza kaydı bu haft cumartesı gelıp kendılerı bakıcaklar eger duzelırse sanada bılgı verırım ama duzelmezse sahsen ben degısıtırıcem ınternetı sende öle yap:D