İnternet Sayfaları Sorunu

Sametgnc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,

İnternetimde bir sorun var bazı siteleri açamıyorum diğer siteler ise çok yavaş açılıyor mesela sdn açarken 3-4 kere refresh yapıyorum facebook haber7 falan hiç giremedim,

Msn de açılmıyor,verdiği hata "Sistem dosyanızda ad çözümlemesini etkileyebilecek MSDN'le ilgili girdiler var.Messenger'ın sistem dosyanızı temizlemesini ister misiniz?" bu ne yapacağımı şaşırdım.Kaspersky ile tarattım birşey bulunamadı.

İnternet yavaşladı o yüzden girmiyo diye düşündüm ancak online cs oynarken hiç tıkanma yok nedenini bilen varsa yardımcı olsun lütfen
İyi bayramlar diliyorum

SLHKZ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım önbelleği sürekli sıfırla, İnternet Tarayıcının ismini ve sürümünü verseydin sana nasıl yapıldığını güzel bir şekilde anlatırdım...

Sametgnc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İE OPERA FİREFOX hepsi aynı...

ashabulyemin

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Advanced windows carenin son sürümününü indir ve çalıştır gerekeni yapıyor.Sitemizde mevcut.
Avant browser kullan yük olmasın.

SLHKZ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İE OPERA FİREFOX hepsi aynı...

Temp'i sürekli silin. Silinemeyen dosyalar varsa, Unclocer'i kullanın. İE 7'de araçlar-İnternet seçenekleri- Sil- Tümünü sil- Ayrıca Eklentini tarafından Depolanan Dosyalarıda Sil...

Opera: Araçlar- Gelişmiş -Oradan Çerezler, geçici dosyalar v.s hepsini silin..

Firefox: Araçlar- özel verileri temizle- Kutucuklardan bir kaçtanesini seçmek (çerezler, önbellek . vs.) yeterli ama, siz hepsini seçip temizleyin.

Bu yöntemler sonucunda Yinede istediğiniz verimi alamıyorsanız, Tarayıcılarınızdaki tüm eklentileri veya, komple tarayıcınızı kaldırıp tekrar kurmanızı öneririm...