Internet satışı yapan magaza-isim

onderagn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben daha önceden internetten(hepsiburada - gittigidiyor vs. türk sitelerden) alışveriş yapmadım bu yüzden korkum var Çünkü mağazalarda satılan fiyatlardan daha ucuz olabiliyorlar. Ben sizden Alışveriş yaptığınız siteden çok daha onceden telefon satin alip nemnun kaldiginiz kişi-kişilerin ismini isteyecektim. (orn. Hepsiburada.com sitesinde asus zenfone 3 satan hopi magazasi veya gittigidiyor.com sitesinde xiaomi mi5s satan bilgi iletişim mağazası). Sıfır ürün ve ilgili mağaza bulmak zor bu yüzden korkuyorum.

Barış Bayraktar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
628
Hepsiburadadan kendi sattığı Redmi Pro almıştım ve memnunum.

gunayc

Asistan
Reaksiyon puanı
91
Ben Hepsiburada'dan ne alırsam alayım kendi mağazası üzerinden alıyorum genelde. Daha güvenilir, tavsiye ederim.

Simsizz1905

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
334
Bende Hepsiburada' dan, satıcısı kendisi olan Lg g4 aldım. Memnunum. Herhangi bir sorun çıkmadı.

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Nereden alırsan al garanti durumunu sor ithalat firma garantili mi yoksa distribütör garantili mi

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Yabancı sitelere güvenipte nasıl alışveriş yapabiliyorsunuz?

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Hangisi olmasını önerisin? Çünkü bazı dustrubitor firmalar turkiye den elini çekti diye duydum.
Vallahi güvenilir firmalarda hiç bir sıkıntı olmaz firmanın kendi garantisini seç tabiki de en mantıklı olanı o tabi fiyatta yüksek bir fark yoksa. En kaliteli markanın ürünü bile hatalı çıka mesela ben 6s aldım onda bile batarya sorunu çıktı garanti önemli olmaz dememek lazım

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Hepsiburadadan Lg g5 aldım. Paketleme konusunda berbatlar. Onun dışında aldığım telefon hakkında hiç nir problem yok. Satıcı Hepsiburada.

alphabet

Asistan
Reaksiyon puanı
86
Hepsiburada'dan satıcının Hepsiburada olduğu yüze yakın ürün aldım ki en az üç - beş tanesi pahalı ürünlerdi. (Laptop, telefon, elektro gitar, Ipad vs.) ve hiçbir sorun yaşamadım. Ama satıcının Hepsiburada olmasına dikkat edin lütfen.

onderagn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
indirim kuponum var acaba hepsiburadadan alacağım telefonda da geçerli olabilir mi? Bilgisi olan var mı (kupon sadece samsung telefonlarda gecerli)

onderagn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Doğru söylüyorsun pazartesi günü arayıp sorayım buraya da not düşerim var ise böyle bir şey

onderagn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kod ile ilgili net bir bilgi alamadım fakat kodu deneyince geçersiz olduğunu gördüm.