İnternet Olmadan Çalışan Antivirüs

Öfkeli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Konuyu forumda aradım bulamadım.

İnternette aradım tatmin edici bir cevap bulamadım.

İnternet olmadan çalışabilecek antivirüsler nelerdir?

Hangileri ücretli hangileri üctersizdir?

Bir tanıdığımızın interneti yok ama sürekli harddisk flash disk yoluyla geliyor

virüs trojen gibi şeyler. Cevaplarınızı bekliyorum...

İyi günler

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Antivürsler internet ile çalışmaz. İnterneti sadece update etmek için kullanırlar. Güncel virüs bilgilerini alarak daha iyi koruma sağlarlar. Kuracağın herhangi bir antivirüs programını güncelleştirdikten sonra internet bağlantısını keserek kullanabilirsin. Fakat haftada/ayda bir güncelleştirmende fayda var.

Ücretsiz bir çözüm arıyorsan Avira Antivir Personal- Free antivirus Guard en popüler olanlarından.

Alptekin46

Doçent
Reaksiyon puanı
14
gkhnckr doğru söylüyor, kaspersky var bildiğim benim güncelleme dosyalarını kasprsky'ın internet sitesinden indirip internet bağlantısı olmayan bilgisyarlarda güncelleme yapabiliyorsun. Bunun gibi bir kaç anti-vir daha olmalı

Öfkeli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Antivürsler internet ile çalışmaz. İnterneti sadece update etmek için kullanırlar. Güncel virüs bilgilerini alarak daha iyi koruma sağlarlar. Kuracağın herhangi bir antivirüs programını güncelleştirdikten sonra internet bağlantısını keserek kullanabilirsin. Fakat haftada/ayda bir güncelleştirmende fayda var.

Ücretsiz bir çözüm arıyorsan Avira Antivir Personal- Free antivirus Guard en popüler olanlarından.
internet ile çalışır derken güncellemelerini kastettim zaten. . Neyse teşekkür ederim

Hammers

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Virüsler için AVG, Avira, trojen ve diğer yararlı yazılımlar için Malwarebytes'ı tercih edebilirsin. Eğer iş işten geçmiş trojen, malware gibi zararlı yazılımlar dolasıyorsa pcnizde Combofix işinize yarabilir.

Öfkeli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Virüsler için AVG, Avira, trojen ve diğer yararlı yazılımlar için Malwarebytes'ı tercih edebilirsin. Eğer iş işten geçmiş trojen, malware gibi zararlı yazılımlar dolasıyorsa pcnizde Combofix işinize yarabilir.
Teşekkürler