İnternet Kullanıcılarına Müjde

Frostban3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Diğer ülkelerin internet fiyatlarına bakıp bakıp hayıflanmaktan bıktıysanız, bu haberimizi dikkatle okuyun. Size iki tane müjdemiz var!

Evinizde telefon kullanmadığınız halde, internet ihtiyacınız yüzünden her ay telefon faturası da mı ödemek zorunda kalıyorsunuz? Ya da Özel İletişim Vergisi yüzünden daha da yüksek gelen faturalardan mı bıktınız? O halde size çok iyi iki haberimiz var.

İlk açıklama Türk Telekom'un Genel Müdürü Paul Doany'den geliyor. Doany'nin açıklamasına göre üzerinde çalışılan bir projeyle, sabit telefona ihtiyaç duymayacak olan internet kullanıcıları, ADSL erişiminden faydalanabilmek için her ay telefon faturası da ödemek zorunda kalmayacak. Yani artık internet hattınızı açtırmak için sabit telefon hattı almak zorunda kalmayacaksınız.

Vergi Düşüyor

Diğer önemli haberimiz ise Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ın yaptığı açıklamaya dayanıyor. Yapılan açıklamaya göre internet faturalarınıza önemli bir "katkı" yapan Özel İletişim Vergisi'nin %15'ten %5'e düşüşü. Bu şekilde faturalarda önemli bir miktar azalma göreceğimiz gerçek.

:: Siz de mi sabit telefonu zorunluluktan açtırdınız?

Yazan: Ruşen Göbel
SDN - http://shiftdelete.net

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Hızımızı artırsınlar hızımızı. Kağnı misali geziyoruz nette

watchers

Doçent
Reaksiyon puanı
9
evet gerçektende büyük idirim sınırsız kullanıcılara 5 ytl indirim gerçektende muasır medeniyetler seviyesine ulaşıyoruz oleyy :D:D:D

meçhul_yolcu

Profesör
Reaksiyon puanı
0
3543.jpg
3570.jpg

türkiye gerçeği.
müjde dedikleri dedim herhalde jetlerle yarışacağız.
meğerse bizim kağnıya yem parası almayacaklarmış.:D

mute_62

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Adsl de telefon zorunluluğunu kaldırıcaklarmış Açılan ve kazanılan davalarla başa çıkamıcaklar diye bunu yapıyorlar.Sanki bize ;bakın bunu kaldırıyoruz sizi düşünüyoruz diyoarl.. YEMEZZzzLERRR

tudRoY

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ya %5 e indirilir vergi iyi hoş güzel.. Peki yeni eklenecek vergiler hakkında birşey söylemez mi bu inasnlar. zannetmiyorum ki böyle bir şekilde daha fazlasını istemesinler. Şu kota mevzusunu kaldırsınlar para aynı kalsın.. :) Bu da benim fikrim.

DogukanDogu84

Profesör
Reaksiyon puanı
9
limitsizlerin hızını 10Mbit e çıkarsınlar da görelim, kaşıkla verip kepçeyle almak diye buna denir herhalde. :)

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Ya kdv düşürse kaç yazar... Şu kullandığımız net bağlantısının altyapısına avrupalı tükürmez bile...
Sümüklü böcek hızında internet kullanıyoruz , üstüne bir ton para veriyoruz...

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
hani ttnet e kafam girsin derlerya doğru söylüyolar aslında :)

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Hepsi üçkağıtçı başka bişey değil!

Hedgehog!

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Gün geçtikçe Telekomdan daha çok nefret ediyorum... :angry: :angry: :angry:

PC MERAKLISI dedi ki:
hani ttnet e kafam girsin derlerya doğru söylüyolar aslında

Sana katılıyorum...

Saygılar...

oguzkahn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
4 gb kotalı 29 ytl olan tarife %5 öiv ile 23 ytl civarı oluyor yani 6 ytl indirim!

ECEM1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sabit Telefondan kurtulsak yeter.Hiç Bir mantığı yok.Keşke cep telefonlarından da ucuza (connection kart) internete istediğimiz yerden bağlanabilsek.

yugelus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu soruya herhalde yani, dieyerek yanıt vermek istiyorum.
Sınırsız 1Mbit'in 49YTL olduğunu sananlar inanmayın!!! :)
Asgari 20YTL'de telefon faturası ödüyoruz. 69 şeklinde alıyorlar bizden :(

bycartel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende sabit telefondan kurtulma yanlısıyım ne yazıkki internet için sabit telefon almak zorunda kaldım ve hiç görüşme yapmıyorum her ay sabit ücret ödemek zorunda kalıyorum. Bu sabit telefon kalksın o zaman tamam.

By_ÇaKaL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
şunların dediğine bak yaa. indirim yapacaklarmış. önce verdiğimiz paranın hakkını versinler. 1mbit sınırsız internet diye geçiyor gelen faturada ama 2 günden beri 300 400 kb sınırını aşamıyor internet hızım. 2 günden beri düzenli olarak arıyorum müşteri hizmetlerini artık adamlarda bana alıştımı ne genel bi arıza var deyip çat diye kapatıyolar telefonu suratıma..
şu koçsistem'in ''biri'' denen adsl şirketi kendi altyapısını kursada azcık rekabet olsa :S

shadowfax_07

Asistan
Reaksiyon puanı
0
@By_ÇaKaL
Turk.net kendi altyapısını kurduda noldu fiyatlar yine aynı. Merak ediyorum su 16 mbit ve 32 mbit hızlar için yapılacak olan denemeler noldu hiç ses seda yok. Benim asıl merak ettiğim bu ülkeye net in maliyeti ne. Haksız kazanç mı var yoksa maliyeti yüksek ondan mı pahalı

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
ÖTV inse nolacakki yine 29 ytl vermeyecek miyiz yani? Utanmadan hızı arttırdık demek yerine eften püften şeylerle insanları kandırmaya çalışıyorlar.

erdem243

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ne güzel valla bu ülke iyice yaşanacak yer oldu 49ytl internet+15ytl tlf=kazık
1 mb vede sözde bu hızda olduğu edilir nerde ben göremedim :(

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Özel iletişim vergisinin indiği felan yok son faturam yine 49 geldi aradım 4440375i bizim böyle birşeyden haberimiz yok dedi
Şuan için söylentiden öte gitmiyor bakanın açıklamasıyla olmuyor bu işler